Studierea stării ecologice a ingredientelor utilizate la prepararea băuturilor
Закрыть
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
856 2
Ultima descărcare din IBN:
2016-12-09 10:13
SM ISO690:2012
BALANUŢĂ, Anatol, PALAMARCIUC, Ludmila, CODREAN (SCLIFOS), Aliona. Studierea stării ecologice a ingredientelor utilizate la prepararea băuturilor . In: Meridian Ingineresc, 2009, nr. 4, pp. 46-47. ISSN 1683-853X.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Meridian Ingineresc
Numărul 4 / 2009 / ISSN 1683-853X

Studierea stării ecologice a ingredientelor utilizate la prepararea băuturilor

Pag. 46-47

Balanuţă Anatol, Palamarciuc Ludmila, Codrean (Sclifos) Aliona
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 9 octombrie 2013


Rezumat

În această lucrare au fost studiate plantele crescute în diverse locuri din regiunile Moldovei şi au fost determinate conţinutul metalelor grele în maceratele obţinute pentru elaborarea tehnologiei de producere a băuturilor alcoolice tari.

In this paper the process of maceration of dried berries (wild rose, hawthorn and blackhorn) in hydro-alcohol solutions of various concentrations has been studied with the purpose to elaborate the technology for strong alcoholic drinks production.

Dans ce travail ont été étudies les processus de la macération des baies sèches: églantier, aubépine et prunelle, dans des solutions hydro-alcooliques des différents concentrations pour l’ élaboration de la technologie de production des boissons forts alcooliques.