Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
856 2 |
Ultima descărcare din IBN: 2016-12-09 10:13 |
SM ISO690:2012 BALANUŢĂ, Anatol, PALAMARCIUC, Ludmila, CODREAN (SCLIFOS), Aliona. Studierea stării ecologice a ingredientelor utilizate la prepararea băuturilor
. In: Meridian Ingineresc, 2009, nr. 4, pp. 46-47. ISSN 1683-853X. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Meridian Ingineresc | ||||||
Numărul 4 / 2009 / ISSN 1683-853X | ||||||
|
||||||
Pag. 46-47 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
În această lucrare au fost studiate plantele crescute în diverse locuri din regiunile Moldovei şi au fost determinate conţinutul
metalelor grele în maceratele obţinute pentru elaborarea tehnologiei de producere a băuturilor alcoolice tari. |
||||||
|