Articolul precedent |
Articolul urmator |
210 1 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-01-09 15:41 |
SM ISO690:2012 REȘETNIC, Elena. Alimentația în satul lozova, în a doua jumătate a secolului X. In: Probleme actuale ale ştiinţelor umanistice.: Anale ştiinţifice ale doctoranzilor şi postdoctoranzilor, Ed. vol.2, 1 octombrie 2018, Chişinău. Chişinău: CEP UPS „I.Creangă”, 2018, Vol. 17, Partea 2, pp. 90-99. ISBN 978-9975-46-394-2. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Probleme actuale ale ştiinţelor umanistice. Vol. 17, Partea 2, 2018 |
|||||
Conferința "Probleme actuale ale ştiinţelor umanistice" vol.2, Chişinău, Moldova, 1 octombrie 2018 | |||||
|
|||||
Pag. 90-99 | |||||
|
|||||
Descarcă PDF | |||||
Rezumat | |||||
Articolul studiază bucătăria tradițională din satul Lozova, în a doua jumătate a secolului al XX-lea. Autorul prezintă informații despre ce fel de bucate folosesc zilnic locuitorii acestui sat, precum și despre produsele alimentare folosite. Când discutăm despre alimentele și tehnologiile folosite, Lozova poate fi încadrată într-o zonă mai largă – zona centrală a regiunii prut-nistrene. |
|||||
Cuvinte-cheie alimente, rasă, Vin, carne, legume, fructe, Food, bred, wine, meat, vegetables, fruits |
|||||
|