Rolul specialiștilor în domeniul agroalimentar la dezvoltarea entităților prin prisma riscurilor și performanțelor
Закрыть
Articolul precedent
Articolul urmator
420 11
Ultima descărcare din IBN:
2023-11-28 16:01
SM ISO690:2012
MIDARI, Veronica, NICOLAESCU, Gheorghe, GODOROJA, Mariana, MOGÎLDEA, Olga, COCIORVA, Svetlana, NICOLAESCU, Ana, NOVAC, Tatiana, COTOROS, Inga, VOINESCO, Cornelia, NICOLAESCU, Ana Maria, PROCOPENCO, Valeria. Rolul specialiștilor în domeniul agroalimentar la dezvoltarea entităților prin prisma riscurilor și performanțelor. In: Cadastru și Drept, 30 septembrie - 1 octombrie 2021, Maximovca. Chişinău Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2022, Vol.55, pp. 200-208. ISBN 978-9975-64-271-2; 978-9975-64-328-3.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Cadastru și Drept
Vol.55, 2022
Conferința "Reglementarea utilizării resurselor naturale: realizări și perspective"
Maximovca, Moldova, 30 septembrie - 1 octombrie 2021

Rolul specialiștilor în domeniul agroalimentar la dezvoltarea entităților prin prisma riscurilor și performanțelor


Pag. 200-208

Midari Veronica1, Nicolaescu Gheorghe1, Godoroja Mariana1, Mogîldea Olga1, Cociorva Svetlana1, Nicolaescu Ana1, Novac Tatiana1, Cotoros Inga12, Voinesco Cornelia1, Nicolaescu Ana Maria12, Procopenco Valeria1
 
1 Universitatea Agrară de Stat din Moldova,
2 Academia de Studii Economice din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 9 ianuarie 2022


Rezumat

The article analyzed the role of specialists in the agri-food sector on the entities development in terms of risks and performance, and a synthesis of statistical data and analysis of business surveys is presented.
The study was conducted by interviewing 69 companies from agri-food sector from 10 administrative regions of Moldova.
As a result of the study it was established:
- specialists’ factor / risk obtained an average rating of 4.3 points on the scale of 5 pt.



Cuvinte-cheie
Agriculture, development, study, specialty, Influencing factors