Tendințe și perspective în producerea cărnii cu calități organoleptice, nutriționale și tehnologice superioare
Закрыть
Articolul precedent
Articolul urmator
313 14
Ultima descărcare din IBN:
2023-12-06 20:10
SM ISO690:2012
ROTARU, Ilie, SECRIERU, Sergiu, CERNEV, Ivan. Tendințe și perspective în producerea cărnii cu calități organoleptice, nutriționale și tehnologice superioare. In: Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective: dedicata celei de-a 65-a aniversări de la fondarea Institutului științifico-Practic de Biotehnologii în Zootehnie și Medicină Veterinară, 30 septembrie - 1 octombrie 2021, Maximovca. Maximovca: "Print-Caro" SRL, 2021, pp. 221-225. ISBN 978-9975-56-911-8.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective 2021
Conferința "Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective"
Maximovca, Moldova, 30 septembrie - 1 octombrie 2021

Tendințe și perspective în producerea cărnii cu calități organoleptice, nutriționale și tehnologice superioare


Pag. 221-225

Rotaru Ilie, Secrieru Sergiu, Cernev Ivan
 
Universitatea Agrară de Stat din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 13 octombrie 2021


Rezumat

The paper raises the issue of competitive meat production in strict accordance with consumer requirements through the prism of the evolution of meat production during the years 1989-2020. It is mentioned that in some units meat is produced without a well-defined purpose, as a result the product has lower organoleptic, nutritional and technological capabilities. The solution of the problem is reviewed in the conclusion of technology transfer contracts for the production of carcasses and branded meat, according to the quality requirements of the consumer, but also of the processor

Cuvinte-cheie
raises, meat, Pigs, effectively, project