Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
509 1 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-01-23 15:41 |
SM ISO690:2012 PÎNZARU, Iurie. Zgomotul ca factor de risc profesional la întreprinderile de prelucrare a cărnii. In: Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină , 2014, nr. 3(54), pp. 98-100. ISSN 1729-8687. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină | ||||||
Numărul 3(54) / 2014 / ISSN 1729-8687 /ISSNe 2587-3873 | ||||||
|
||||||
Pag. 98-100 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
In this article it is analyzed the noise as professional risk factor at the meat processing enterprises conforming the results of instrumental measurements organized in 2012-2013. Conforming the results of evaluation was demonstrated the correlation between the admissible level of noise and technological equipment of meat processing enterprises. |
||||||
Cuvinte-cheie noise, technological equipment, noise sources, level of sound, employees, шум, технологическое оборудование, источники шума, уровень звука, персонал |
||||||
|