IBN
  



  














    
  


    
Закрыть

Afișare rezultate

SM ISO690:2012
Afisarea articolelor 1-14(14) pentru cuvîntul-cheie "carne"
Studiu privind (in)adaptarea sectorului românesc de carne de porc la dezechilibrele pieței
Chetroiu Rodica
Creşterea economică în condiţiile globalizării
Ediția 11, Vol.1. 2016. Chisinau, Moldova. ISBN 978-9975-4453-9-9.
Disponibil online 29 December, 2017. Descarcări-85. Vizualizări-1480
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Securitatea alimentară: produse din carne
Mititelu Maia
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.2. 2019. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-589-3.
Disponibil online 2 April, 2020. Descarcări-57. Vizualizări-737
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alimentația în satul Lozova, în a doua jumătate a secolului XX. Introducere
Reșetnic Elena12
Buletin Ştiinţific. Revista de Etnografie, Ştiinţele Naturii şi Muzeologie (Serie Nouă)
Nr. 27(40) / 2017 / ISSN 1857-0054
Disponibil online 3 January, 2019. Descarcări-9. Vizualizări-661
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The last two decades of Moldavian poultry sector
Pistol Zinaida
National Institute for Economic Research, ASM
Economie
Vol.37. 2013. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-252-1.
Disponibil online 13 April, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-782
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cercetări privind valorificarea resurselor zonei montane în producția de carne de taurine
Chetroiu Rodica, Marin Ancuța
Creşterea economică în condiţiile globalizării
Ediția 15, Vol.1. 2021. Chisinau, Moldova. ISBN 978-9975-3529-7-0..
Disponibil online 17 May, 2022. Descarcări-23. Vizualizări-229
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Analiza exportului de animale vii, păsări, carne şi subproduse1 comestibile din Republica Moldova
Şcerbacov Elena
Economica
Nr. 4(114) / 2020 / ISSN 1810-9136
Disponibil online 20 January, 2021. Descarcări-4. Vizualizări-359
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rolul şi importanţa produselor avicole în alimentaţia umană
Vrancean Călin
Economie şi Sociologie
Nr. 1 / 2013 / ISSN 1857-4130
Disponibil online 28 November, 2013. Descarcări-83. Vizualizări-1004
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alimentația în satul lozova, în a doua jumătate a secolului X
Reșetnic Elena
Probleme actuale ale ştiinţelor umanistice.
Vol. 17, Partea 2. 2018. Chişinău. ISBN 978-9975-46-394-2.
Disponibil online 14 November, 2022. Descarcări-1. Vizualizări-210
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Identificarea bacteriilor din genul Salmonella SPP. în produsele avicole și impactul acestora pentru sănătatea publică
Juncu Olga, Starciuc Nicolae, Osadci Natalia, Antohii Tatiana
One Health and Risk Management
Nr. 2(2) / 2021 / ISSN 2587-3458 /ISSNe 2587-3466
Disponibil online 7 April, 2021. Descarcări-6. Vizualizări-368
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Importanța suiniculturii în economia națională
Chihai Petru
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.4. 2023. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-956-3.
Disponibil online 28 February, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-22
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Însușirile tehnologice a semifabricatelor din carne tocată cu adaos de compuși bioactivi
Grumeza-Clefos Irina, Borș Alexandra
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.1. 2020. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-632-6.
Disponibil online 23 June, 2020. Descarcări-6. Vizualizări-601
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Particularităţile acţiunii raţiilor alimentare cu proteine de diversă origine asupra unor reprezentanţi ai bастеriocenozei intestinale
Strutinschi Tudor, Timoşco Maria, Velciu Aliona, Bogdan Victoria
Studia Universitatis Moldaviae (Seria Ştiinţe Reale şi ale Naturii)
Nr. 1(61) / 2013 / ISSN 1814-3237 /ISSNe 1857-498X
Disponibil online 26 March, 2014. Descarcări-11. Vizualizări-880
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Definirea metodologiei spectrofotometrice UV-VIS de evaluare a concentrației malondialdehidei ca marker al calității în trasabilitatea a trei tipuri de carne
Stici Valentina, Costin Tatiana
Ştiinţa Agricolă
Nr. 1 / 2022 / ISSN 1857-0003 /ISSNe 2587-3202
Disponibil online 9 September, 2022. Descarcări-22. Vizualizări-223
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Materia primă și factorii de influență a acesteia asupra calității produsului finit
Ţurcan Ana, Banu Teodor
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.2. 2023. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-957-7 (Vol.2).
Disponibil online 15 November, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-112
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-14 of 14