IBN
Закрыть

Rezultatele Căutării

Afisarea articolelor 1-1(6) pentru indicele czu "634.11:631.563"
Păstrarea de lungă durată, calitatea și armonia gustativă a fructelor de măr
CZU : 634.11:631.563
Gaviuc Ludmila, Bujoreanu Nicolae, Bejan Nina, Harea Ivan
Genetica, fiziologia şi ameliorarea plantelorconferinţă ştiinţifică internaţională
Ediția 6. 2017. Chişinău. ISBN 978-9975-56-463-2.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aprecierea gradului de influență a diferitor concentrații de O2 și CO2 din atmosfera boxelor experimentale asupra modificării valorilor unor indici biochimici la fructele de măr pe durata perioadei de păstrare
CZU : 634.11:631.563
Gaviuc Ludmila, Bujoreanu Nicolae, Bejan Nina
Genetica, fiziologia şi ameliorarea plantelor
Ediția 5. 2014. . .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Modificarea activităţii enzimei polifenoloxidaza în fructele de măr, în funcţie de tehnologia de păstrare aplicată
CZU : 634.11:631.563
Nicuţa Alexandru
Metodologii contemporane de cercetare şi evaluare, Ştiinţe biologice şi chimice Ştiinţe fizice şi matematice Ştiinţe economice
2021. Chişinău. ISBN (pdf) 978-9975-159-17-3.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Modificarea conținutului de glucide în fructele de măr în dependență de metoda de păstrare aplicată
CZU : 634.11:631.563
Nicuţa Alexandru
Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători
Ediția 8, Vol.1. 2019. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-108-66-9.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Influența inhibatorului de sinteză a etilenei 1-MCP asupra calității merelor în perioada de post recoltare
CZU : 634.11:631.563
Teodor Tudor
Tezele celei de-a 75-a conferinţă ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor și doctoranzilor
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-64-336-8.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gradul de modificare a valorii unor indici biochimici la fructele de măr în funcţie de temperatura de păstrare aplicată
CZU : 634.11:631.563
Chihai Marcela, Bujoreanu Nicolae
Ştiinţa Agricolă
Nr. 1 / 2015 / ISSN 1857-0003 /ISSNe 2587-3202
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 6 of 6