Afiliat la Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Investigaţii pentru determinarea falsificării brînzeturilor topite |
Golubi Roman , Voitco Elena , Rabotnicova Liudmila , Crucirescu Diana , Arnaut Svetlana |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației |
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. Tipografia "Centrografic" SRL. 359-366. |
Disponibil online 24 October, 2022 |
Mathematical modeling tool for microbial growth |
Bogdan-Golubi Nina , Golubi Roman |
Scientific Collection ”InterConf” |
Vol. 41. 2021. Tokyo, Japan. Otsuki Press. 696-698. |
Disponibil online 14 October, 2021 |
Alternative method for tartaric stabilization of grape juice |
Golubi Roman , Găină Boris |
Scientific Collection ”InterConf” |
Vol. 41. 2021. Tokyo, Japan. Otsuki Press. 985-988. |
Disponibil online 14 October, 2021 |
Criterii de depistare a falsificării brînzeturilor topite |
Golubi Roman , Crucirescu Diana , Voitco Elena , Rabotnicova Liudmila , Arnaut Svetlana |
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective |
Ediția 5. 2021. Balti, Republic of Moldova. F.E.-P. „Tipografia Centrală. 171-175. |
Disponibil online 15 November, 2021 |
Procedeu inovativ de maturare a preparatelor din carne |
Golubi Roman , Bogdan-Golubi Nina |
Biotehnologii moderne - soluții pentru provocările lumii contemporane |
2021. Chișinău, Republica Moldova. Tipografia "Artpoligraf". 62-62. |
Disponibil online 11 June, 2021 |
Tartaric stabilization of grape juice with ionic exchange resins |
Golubi Roman |
Journal of Engineering Sciences |
Vol. 26, Nr. 3 / 2019 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 11 November, 2019 |
Goat milk yougurt as a potentially functional food |
Popovici Cristina , Brînza Renata , Cartaşev Anatolie , Migalatiev Olga , Bogdan-Golubi Nina , Golubi Roman , Grumeza-Clefos Irina , Coev Ghenadii , Caragia Vavil |
Chemical technologies and Biotechnologies and food technologiesVolume 57, book 10.3. |
2019. ruse. . 34-40. |
Disponibil online 28 September, 2022 |
Economic perspectives of grape acidifiers production |
Golubi Roman |
Dezvoltarea inovativă, colaborativă, incluzivă a cooperativelor: teorie, practică, perspectiveConferinţa ştiinţifico-practică internaţională |
V.2. 2018. Chișinău, Republica Moldova. Univ. Cooperatist-Comercială din Moldova. 169-173. |
Disponibil online 4 February, 2020 |
Le potentiel d’acidifiant et d’huile du raisin avec haute valeur biologique |
Golubi Roman , Cobirman Galina , Fedorciucova Svetlana |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. . 326-326. |
Disponibil online 15 July, 2019 |
Supercritical carbon dioxide extraction of lycopene from industrial tomato waste |
Popovici Cristina , Migalatiev Olga , Gaceu Liviu , Golubi Roman , Caragia Vavil |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. . 43-50. |
Disponibil online 3 July, 2019 |
Natural acidifier produced from apples in the early ripening phase |
Golubi Roman , Iorga Eugen , Arnaut Svetlana , Crucirescu Diana , Fiodorov Stanislav |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. . 156-158. |
Disponibil online 15 July, 2019 |
Counterfeiting detection of fermented milk products |
Iorga Eugen , Voitco Elena , Achimova Tatiana , Crucirescu Diana , Rabotnicova Liudmila , Golubi Roman |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. . 98-102. |
Disponibil online 3 July, 2019 |
The metabolism of organic acids and sugars in grapes |
Golubi Roman , Iorga Eugen , Fiodorov Stanislav , Arnaut Svetlana , Crucirescu Diana |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelorSimpozionului Ştiinţific Internaţional „Horticultura modernă – realizări şi perspective” |
Vol. 47. 2018. Chișinău, Republica Moldova. Universitatea Agrară de Stat din Moldova. 262-266. |
Disponibil online 21 November, 2019 |
Counterfeiting detection of milk and derivative products |
Iorga Eugen , Voitco Elena , Achimova Tatiana , Golubi Roman , Arnaut Svetlana , Rabotnicova Liudmila |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 214-218. |
Disponibil online 26 July, 2019 |
Technologie de fabrication et opportunités d’implementation des acidifiants à la production des conserves |
Golubi Roman , Iorga Eugen , Linda Liudmila , Iachimova Tatiana , Arnaut Svetlana , Fiodorov Stanislav |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 412-417. |
Disponibil online 26 July, 2019 |
Le changement de la concentration des anthocyanes et de l’indice de dégradation dans le processus de déshydratation des cerises (Prunus Cerasus L.) |
Pavlinciuc Marcela , Şleagun Galina , Golubi Roman |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 436-441. |
Disponibil online 26 July, 2019 |
Fabricarea produselor nonalcoolice din struguri nematuraţi |
Golubi Roman , Iorga Eugen , Găină Boris |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia |
Nr. 5-6(59-60) / 2015 / ISSN 1857-3142 |
Disponibil online 15 April, 2020 |
1-20 of 30