Cuvinte-cheie (16): Lactobacillus delbrueckii (1), puree (1), substances polymériques extracellulaires (1)
Mendeley profileORCiD
Publicaţii la conferinţe din RM - 4. Publicaţii peste hotare - 1.
Publicații indexate în SCOPUS - 1.
Effects of drying methods on quality parameters of potato and red beetroot purée with Lactobacillus delbrueckii |
Mocanu Gabriel-Dănuț1 , Nistor Oana Viorela1 , Andronoiu Doina Georgeta1 , Ceclu Liliana1 , Gheonea Ionica Dima1 , Mihalcea Liliana2 , Barbu Viorica Vasilica1 , Constantin Oana Emilia1 , Pătraşcu Livia1 |
1 "Dunarea de Jos" University of Galati, 2 Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul |
Journal of Food and Nutrition Research |
Nr. 1(59) / 2020 / ISSN 1336-8672 |
Disponibil online 7 October, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-835 |
Boissons probiotiques à base de légumes et de fruits |
Pricop Eugenia Mihaela , Istrati Daniela Ionela , Constantin Oana Emilia , Dima Felicia , Vizireanu Camelia |
"Dunarea de Jos" University of Galati |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-44. Vizualizări-765 |
Farine: production, variétés et nutrition |
Vizireanu Camelia , Istrati Daniela Ionela , Pricop Eugenia Mihaela , Constantin Oana Emilia , Dima Felicia |
Université "Dunarea de Jos" de Galati |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-53. Vizualizări-899 |
Formation de biofilm par bacillus subtilis dans l'industrie alimentaire |
Constantin Oana Emilia , Istrati Daniela Ionela , Pricop Eugenia Mihaela , Lungu Cornelia , Vizireanu Camelia |
Université "Dunarea de Jos" de Galati |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-5. Vizualizări-672 |
Propriétés fonctionnelles des snacks |
Istrati Daniela Ionela , Constantin Oana Emilia , Pricop Eugenia Mihaela , Lungu Cornelia , Vizireanu Camelia |
Université "Dunarea de Jos" de Galati |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-644 |