IBN
Закрыть
Constantin Oana Emilia
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Mendeley profile
ORCiD

Publicaţii la conferinţe din RM - 4. Publicaţii peste hotare - 1.
Publicații indexate în SCOPUS - 1.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 1
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 4

2020 - 1

Effects of drying methods on quality parameters of potato and red beetroot purée with Lactobacillus delbrueckii
Mocanu Gabriel-Dănuț1 , Nistor Oana Viorela1 , Andronoiu Doina Georgeta1 , Ceclu Liliana1 , Gheonea Ionica Dima1 , Mihalcea Liliana2 , Barbu Viorica Vasilica1 , Constantin Oana Emilia1 , Pătraşcu Livia1
1 "Dunarea de Jos" University of Galati,
2 Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul
Journal of Food and Nutrition Research
Nr. 1(59) / 2020 / ISSN 1336-8672
Disponibil online 7 October, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-835
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018 - 4

Boissons probiotiques à base de légumes et de fruits
Pricop Eugenia Mihaela , Istrati Daniela Ionela , Constantin Oana Emilia , Dima Felicia , Vizireanu Camelia
"Dunarea de Jos" University of Galati
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-44. Vizualizări-765
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Farine: production, variétés et nutrition
Vizireanu Camelia , Istrati Daniela Ionela , Pricop Eugenia Mihaela , Constantin Oana Emilia , Dima Felicia
Université "Dunarea de Jos" de Galati
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-53. Vizualizări-899
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Formation de biofilm par bacillus subtilis dans l'industrie alimentaire
Constantin Oana Emilia , Istrati Daniela Ionela , Pricop Eugenia Mihaela , Lungu Cornelia , Vizireanu Camelia
Université "Dunarea de Jos" de Galati
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-5. Vizualizări-672
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Propriétés fonctionnelles des snacks
Istrati Daniela Ionela , Constantin Oana Emilia , Pricop Eugenia Mihaela , Lungu Cornelia , Vizireanu Camelia
Université "Dunarea de Jos" de Galati
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-644
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 5 of 5