Jauregi Paula J.
|
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | | |
Dinamica articolelor pe ani | |
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | | | |
Colaborarea autorului | | |
Dinamica descărcărilor pe ani | |
Scopus Author ID Publicaţii peste hotare - 1.Publicații indexate în SCOPUS -
1.
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.2.Articole în reviste din Scopus - 1
2019 - 1
|
Influence of pH and ionic strength on the color parameters and antioxidant properties of an ethanolic red grape marc extract |
Cristea Elena1 , Sturza Rodica1 , Jauregi Paula J.2 , Niculaua Marius3 , Ghendov-Moşanu Aliona1 , Patraș Antoanela4 |
1 Technical University of Moldova, 2 University of Reading, 3 Research Centre for Oenology Iaşi - Romanian Academy Iași branch, 4 Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad”, Iaşi |
Journal of Food Biochemistry |
Nr. 4(43) / 2019 / ISSN 0145-8884 |
Disponibil online 28 February, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-636 |
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------