|
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | | |
Dinamica articolelor pe ani | |
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | | | |
Colaborarea autorului | | |
Dinamica descărcărilor pe ani | |
Proiecte | (3) |
ORCiDScopus Author IDGoogle Scholar ID Teze/Rezumate în culegeri -
9.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 1
- 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 1
- 3.2.Articole în alte reviste din RM - 5
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.1.Articole în reviste din WoS - 5
- 4.2.Articole în reviste din Scopus - 5
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 4
- 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 2
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 4
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 3
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 4
2023 - 3
|
Effect of Bioactive Compounds from Pumpkin Powder on the Quality and Textural Properties of Shortbread Cookies |
Ghendov-Moşanu Aliona1 , Netreba Natalia1 , Balan Greta2 , Cojocari Daniela2 , Boeştean Olga1 , Bulgaru Viorica1 , Gurev Angela1 , Popescu Liliana1 , Deseatnicova Olga1 , Reşitca Vladislav1 , Socaciu Carmen3 , Pintea Adela Mariana3 , Sanikidze Tamar4 , Sturza Rodica1 |
1 Technical University of Moldova, 2 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy, 3 University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca, 4 Ivane Javakhishvili Tbilisi State University |
Foods |
Vol. 12, / 2023 / ISSN 2304-8158 / ISSNe 2304-8158 |
Disponibil online 25 November, 2023. Descarcări-7. Vizualizări-139 |
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Effect of Microencapsulated Basil Extract on Cream Cheese Quality and Stability |
Popescu Liliana1 , Cojocari Daniela2 , Lung Ildiko3 , Kacso Irina E.3 , Ciorita Alexandra34 , Ghendov-Moşanu Aliona1 , Balan Greta2 , Pintea Adela Mariana5 , Sturza Rodica1 |
1 Technical University of Moldova, 2 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy, 3 Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Izotopice şi Moleculare, 4 Babeș-Bolyai University, 5 University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca |
Molecules (Basel, Switzerland) |
Vol. 28, / 2023 / ISSN - / ISSNe 1420-3049 |
Disponibil online 12 May, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-193 |
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- The Effect of Aromatic Plant Extracts Encapsulated in Alginate on the Bioactivity, Textural Characteristics and Shelf Life of Yogurt |
Popescu Liliana1 , Cojocari Daniela2 , Ghendov-Moşanu Aliona1 , Lung Ildiko3 , Soran Maria-Loredana3 , Opriș Ocsana-Ileana3 , Kacso Irina E.3 , Ciorita Alexandra34 , Balan Greta2 , Pintea Adela Mariana5 , Sturza Rodica1 |
1 Technical University of Moldova, 2 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy, 3 National Institute for Research and Development of Isotopic and Molecular Technologies, Cluj-Napoca, 4 Babeș-Bolyai University, 5 University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca |
Antioxidants |
Vol. 12, Nr. 4 / 2023 / ISSN 2076-3921 |
Disponibil online 18 May, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-223 |
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 2022 - 1
|
Chemometric Optimization of Biologically Active Compounds Extraction from Grape Marc: Composition and Antimicrobial Activity |
Ghendov-Moşanu Aliona1 , Cojocari Daniela2 , Balan Greta2 , Patraș Antoanela3 , Lung Ildiko4 , Soran Maria-Loredana4 , Opriș Ocsana-Ileana4 , Cristea Elena1 , Sturza Rodica1 |
1 Technical University of Moldova, 2 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy, 3 “Ion Ionescu de la Brad” Iasi University of Life Sciences, 4 Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Izotopice şi Moleculare |
Molecules (Basel, Switzerland) |
Vol. 27, / 2022 / ISSN - / ISSNe 1420-3049 |
Disponibil online 2 July, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-346 |
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 2021 - 1
|
Antimicrobial effects of basil, summer savory and tarragon lyophilized extracts in cold storage sausages |
Macari Artur1 , Sturza Rodica1 , Lung Ildiko2 , Soran Maria-Loredana2 , Opriș Ocsana-Ileana2 , Balan Greta3 , Ghendov-Moşanu Aliona1 , Vodnar Dan-Cristian4 , Cojocari Daniela3 |
1 Technical University of Moldova, 2 National Institute for Research and Development of Isotopic and Molecular Technologies, Cluj-Napoca, 3 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy, 4 University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca |
Molecules (Basel, Switzerland) |
Vol. 26, / 2021 / ISSN - / ISSNe 1420-3049 |
Disponibil online 2 December, 2021. Descarcări-4. Vizualizări-366 |
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------