|
Dinamica numărului de publicaţii pe ani |  |  |
Dinamica articolelor pe ani |  |
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani |  |
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani |  |  |  |
Colaborarea autorului |  |  |
Dinamica descărcărilor pe ani |  |
Proiecte | (2) |
Google Scholar IDORCiDScopus Author IDArticole în reviste din RM - 5. Publicaţii la conferinţe din RM - 11. Publicaţii peste hotare - 8.Publicații indexate în SCOPUS -
4.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 1
- 3.2.Articole în alte reviste din RM - 4
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.1.Articole în reviste din WoS - 4
- 4.2.Articole în reviste din Scopus - 4
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 5
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 6
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 4
2023 - 2
|
Effect of Microencapsulated Basil Extract on Cream Cheese Quality and Stability    |
Popescu Liliana1 , Cojocari Daniela2 , Lung Ildiko3 , Kacso Irina E.3 , Ciorita Alexandra34 , Ghendov-Moşanu Aliona1 , Balan Greta2 , Pintea Adela Mariana5 , Sturza Rodica1  |
1 Technical University of Moldova, 2 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy, 3 Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Izotopice şi Moleculare, 4 Babeș-Bolyai University, 5 University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca |
Molecules (Basel, Switzerland) |
Vol. 28, Nr. 8 / 2023 / ISSN - / ISSNe 1420-3049 |
Disponibil online 12 May, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-34 |
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- The Effect of Aromatic Plant Extracts Encapsulated in Alginate on the Bioactivity, Textural Characteristics and Shelf Life of Yogurt    |
Popescu Liliana1 , Cojocari Daniela2 , Ghendov-Moşanu Aliona1 , Lung Ildiko3 , Soran Maria-Loredana3 , Opriș Ocsana-Ileana3 , Kacso Irina E.3 , Ciorita Alexandra34 , Balan Greta2 , Pintea Adela Mariana5 , Sturza Rodica1  |
1 Technical University of Moldova, 2 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy, 3 National Institute for Research and Development of Isotopic and Molecular Technologies, Cluj-Napoca, 4 Babeș-Bolyai University, 5 University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca |
Antioxidants |
Vol. 12, Nr. 4 / 2023 / ISSN 2076-3921 |
Disponibil online 18 May, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-37 |
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Antimicrobial properties of sea buckthorn grown in the Republic of Moldova  |
Sandulachi Elisaveta1 , Macari Artur1 , Cojocari Daniela2 , Balan Greta2 , Popa Sergiu3 , Turculeț Nadejda1 , Ghendov-Moşanu Aliona1 , Sturza Rodica1  |
1 Technical University of Moldova, 2 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy, 3 State Agrarian University of Moldova |
Journal of Engineering Sciences |
Vol. 29, Nr. 1 / 2022 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 3 April, 2022. Descarcări-26. Vizualizări-281 |
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Chemometric Optimization of Biologically Active Compounds Extraction from Grape Marc: Composition and Antimicrobial Activity    |
Ghendov-Moşanu Aliona1 , Cojocari Daniela2 , Balan Greta2 , Patraș Antoanela3 , Lung Ildiko4 , Soran Maria-Loredana4 , Opriș Ocsana-Ileana4 , Cristea Elena1 , Sturza Rodica1  |
1 Technical University of Moldova, 2 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy, 3 “Ion Ionescu de la Brad” Iasi University of Life Sciences, 4 Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Izotopice şi Moleculare |
Molecules (Basel, Switzerland) |
Nr. 5(27) / 2022 / ISSN - / ISSNe 1420-3049 |
Disponibil online 2 July, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-156 |
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Antimicrobial effects of basil, summer savory and tarragon lyophilized extracts in cold storage sausages    |
Macari Artur1 , Sturza Rodica1 , Lung Ildiko2 , Soran Maria-Loredana2 , Opriș Ocsana-Ileana2 , Balan Greta3 , Ghendov-Moşanu Aliona1 , Vodnar Dan-Cristian4 , Cojocari Daniela3  |
1 Technical University of Moldova, 2 National Institute for Research and Development of Isotopic and Molecular Technologies, Cluj-Napoca, 3 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy, 4 University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca |
Molecules (Basel, Switzerland) |
Nr. 21(26) / 2021 / ISSN - / ISSNe 1420-3049 |
Disponibil online 2 December, 2021. Descarcări-3. Vizualizări-201 |
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------