IBN
Закрыть
Botez Elisabeta
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Scopus Author ID

Publicaţii la conferinţe din RM - 6. Publicaţii peste hotare - 2.
Publicații indexate în SCOPUS - 2. Teze/Rezumate în culegeri - 6.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 2
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 6

2020 - 1

Development of several hybrid drying methods used to obtain red beetroot powder
Ceclu Liliana1 , Nistor Oana Viorela2 , Andronoiu Doina Georgeta2 , Mocanu Gabriel-Dănuț2 , Barbu Viorica Vasilica2 , Maidan Anastasia2 , Rudi Ludmila3 , Botez Elisabeta2
1 Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul,
2 "Dunarea de Jos" University of Galati,
3 Institute of Microbiology and Biotechnology
Food Chemistry
Vol. 310, / 2020 / ISSN 0308-8146
Disponibil online 9 January, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-795
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018 - 2

Ohmically heated courgettes (cucurbita pepo var. Obloga) purees especially designed for dysphagia
Tănase Luiza-Andreea1 , Olaru Lucian Daniel1 , Nistor Oana Viorela1 , Andronoiu Doina Georgeta1 , Seremet (Ceclu) Liliana2 , Botez Elisabeta1
1 Universitatea „Dunarea de Jos”, Galați,
2 Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul
Microbial Biotechnology
Ediția 4. 2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-3178-8-7.
Disponibil online 19 February, 2019. Descarcări-14. Vizualizări-672
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The influence of subtituting NaCl with KCl on telemea cheese: physico – chemical composition, textural and sensorial properties
Mocanu Gabriel-Dănuț , Nistor Oana Viorela , Andronoiu Doina Georgeta , Botez Elisabeta
Universitatea „Dunarea de Jos”, Galați
Microbial Biotechnology
Ediția 4. 2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-3178-8-7.
Disponibil online 19 February, 2019. Descarcări-18. Vizualizări-706
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2017 - 1

Influence of different drying methods on the physicochemical properties of red beetroot (Beta vulgaris L. var. Cylindra)
Nistor Oana Viorela1 , Ceclu Liliana2 , Andronoiu Doina Georgeta1 , Rudi Ludmila3 , Botez Elisabeta1
1 "Dunarea de Jos" University of Galati,
2 Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul,
3 Institute of Microbiology and Biotechnology of the ASM
Food Chemistry
Vol. 236, / 2017 / ISSN 0308-8146
Disponibil online 9 December, 2017. Descarcări-0. Vizualizări-723
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 4

Cranberries (Vaccinum Vitis Idaea) potential to develop new functional dairy desserts
Andronoiu Doina Georgeta1 , Nistor Oana Viorela1 , Mocanu Gabriel-Dănuț1 , Ursache (Strimbei) Florentina Mihaela1 , Matei (Bujeniță) Viviana Monica2 , Botez Elisabeta1
1 "Dunarea de Jos" University of Galati,
2 „Elena Doamna” Food Industry College, Galati
Microbial Biotechnology
Ediția 3. 2016. Chișinău, Republica Moldova. .
Disponibil online 14 March, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-629
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Health benefits of chicken baked meat products enriched with bioactive compounds from vegetal source
Nistor Oana Viorela , Andronoiu Doina Georgeta , Mocanu Gabriel-Dănuț , Ghinea Ioana Otilia , Botez Elisabeta
Universitatea „Dunarea de Jos”, Galați
Microbial Biotechnology
Ediția 3. 2016. Chișinău, Republica Moldova. .
Disponibil online 13 March, 2019. Descarcări-3. Vizualizări-636
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
New technological and nutritional improving of pork baked products reformulated with protein emulsions based on dried tomatoes
Nistor Oana Viorela , Andronoiu Doina Georgeta , Mocanu Gabriel-Dănuț , Botez Elisabeta
"Dunarea de Jos" University of Galati
Microbial Biotechnology
Ediția 3. 2016. Chișinău, Republica Moldova. .
Disponibil online 14 March, 2019. Descarcări-1. Vizualizări-551
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The effect of cranberries (Vaccinum vitis idaea) supplementation on physicochemical, textural and sensorial properties of ice cream
Nistor Oana Viorela1 , Andronoiu Doina Georgeta1 , Mocanu Gabriel-Dănuț1 , Ursache (Strimbei) Florentina Mihaela1 , Stoica-Chirica (Pletea) Maria2 , Botez Elisabeta1
1 "Dunarea de Jos" University of Galati,
2 „Elena Doamna” Food Industry College, Galati
Microbial Biotechnology
Ediția 3. 2016. Chișinău, Republica Moldova. .
Disponibil online 14 March, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-636
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 8 of 8