Botez Elisabeta
|
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | | |
Dinamica articolelor pe ani | |
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | | | |
Colaborarea autorului | | |
Dinamica descărcărilor pe ani | |
Scopus Author ID Publicaţii la conferinţe din RM - 6. Publicaţii peste hotare - 2.Publicații indexate în SCOPUS -
2. Teze/Rezumate în culegeri -
6.
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.2.Articole în reviste din Scopus - 2
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 6
2020 - 1
|
Development of several hybrid drying methods used to obtain red beetroot powder |
Ceclu Liliana1 , Nistor Oana Viorela2 , Andronoiu Doina Georgeta2 , Mocanu Gabriel-Dănuț2 , Barbu Viorica Vasilica2 , Maidan Anastasia2 , Rudi Ludmila3 , Botez Elisabeta2 |
1 Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul, 2 "Dunarea de Jos" University of Galati, 3 Institute of Microbiology and Biotechnology |
Food Chemistry |
Vol. 310, / 2020 / ISSN 0308-8146 |
Disponibil online 9 January, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-795 |
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 2018 - 2
|
Ohmically heated courgettes (cucurbita pepo var. Obloga) purees especially designed for dysphagia |
Tănase Luiza-Andreea1 , Olaru Lucian Daniel1 , Nistor Oana Viorela1 , Andronoiu Doina Georgeta1 , Seremet (Ceclu) Liliana2 , Botez Elisabeta1 |
1 Universitatea „Dunarea de Jos”, Galați, 2 Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul |
Microbial Biotechnology |
Ediția 4. 2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-3178-8-7. |
Disponibil online 19 February, 2019. Descarcări-14. Vizualizări-672 |
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ The effect of cranberries (Vaccinum vitis idaea) supplementation on physicochemical, textural and sensorial properties of ice cream |
Nistor Oana Viorela1 , Andronoiu Doina Georgeta1 , Mocanu Gabriel-Dănuț1 , Ursache (Strimbei) Florentina Mihaela1 , Stoica-Chirica (Pletea) Maria2 , Botez Elisabeta1 |
1 "Dunarea de Jos" University of Galati, 2 „Elena Doamna” Food Industry College, Galati |
Microbial Biotechnology |
Ediția 3. 2016. Chișinău, Republica Moldova. . |
Disponibil online 14 March, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-636 |
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------