ORCiD
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Teze/Rezumate în culegeri - 1.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 1
- 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 2
- 3.2.Articole în alte reviste din RM - 9
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 3
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 1
Cooked products of poultry combs and substantiation of their shelf live capacity |
Patsera Nataliia , Voytsekhivska Liubov , Verbytskyi Sergii |
Institute of Food Resources of NAAS of Ukraine |
Modern Trends in the Agricultural Higher Education dedicated to the 90th anniversary of the founding of higher agricultural education in the Republic of Moldova |
2023. Chişinău. ISBN (pdf) 978-9975-64-360-3. |
Disponibil online 21 December, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-82 |
Technological and economic feasibility of profound processing of slaughter poultry |
Patsera Nataliia , Kuts Oleksandr , Verbytskyi Sergii |
Institute of Food Resources of NAAS of Ukraine |
Ştiinţă, educaţie, cultură |
Vol.1. 2023. Comrat. ISBN 978-9975-83-254-0; 978-9975-83-255-7. |
Disponibil online 24 April, 2023. Descarcări-28. Vizualizări-275 |
Peculiarities of defrosting in meat industry |
Autor Nou , Verbytskyi Sergii |
Institute of Food Resources of NAAS of Ukraine |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației |
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. . |
Disponibil online 24 October, 2022. Descarcări-4. Vizualizări-330 |
Современные тенденции и пути инновационного восхождения пищевой промышленности Украины |
Коваленко О. , Вербицкий С. |
Институт продовольственных ресурсов НААН Украины |
Современные достижения науки и пути инновационного восхождения экономики региона, страны |
2017. Комрат. ISBN 978-9975-83-055-3.. |
Disponibil online 9 September, 2021. Descarcări-0. Vizualizări-235 |