Cușmenco Tatiana


Generat de www.ibn.idsi.md
Copyright © 2011-2024 Instrumentul Bibliometric Naţional.
Institutul de Dezvoltare a Societăţii Informaţionale.
Actualizat: 29.03.2024, accesat: 29.03.2024
Disponibil: https://ibn.idsi.md


 Articole în reviste din RM - 5. Publicaţii la conferinţe din RM - 6. Publicaţii peste hotare - 2.
Publicații indexate în SCOPUS - 1. Teze/Rezumate în culegeri - 2.


AutoriTitlul lucrăriiTitlul surseiNr. revista, editia, volumulLocul publicariiAnul publicariiPaginileDOIISSN / ISBN
CUȘMENCO, TatianaModificările caracteristicilor fizico-chimice a iaurtului cu pomușoare la depozitareConferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilorVol.2Chișinău, Republica Moldova2023pp. 227-230https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/188564
CUȘMENCO, Tatiana, SANDULACHI, Elisaveta, BULGARU, Viorica, MACARI, Artur, NETREBA, Natalia, SANDU, Iuliana, DIANU, IrinaReducing the risk of spoilage caused by Bacillus cereus in cow's and goat's milk yogurt with berries pureeJournal of Engineering Sciencesnr. 12023pp. 140-153https://doi.org/10.52326/jes.utm.2023.30(1).122587-3474
CUȘMENCO, Tatiana, MAKAR, A., BULGARU, Viorica, NETREBA, Natalia, DIANU, Irina, SANDU, IulianaThe impact of berries on the evolution of yoghurt aciditySmart Life Sciences and Technology for Sustainable DevelopmentEdiția 13Chişinău2023p. 40https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/193995978‐9975‐64‐363‐4
CUȘMENCO, TatianaAnalysis of the physical properties of fruit yogurtModern Technologies in the Food IndustryChișinău, Republica Moldova2022p. 71https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/172542
CUȘMENCO, Tatiana, BULGARU, Viorica, SANDULACHI, Elisaveta, MACARI, ArturCaracteristicile calității iaurtului din amestec de lapte de capră și de vacăRevista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”nr. 2(65)2022pp. 45-53https://doi.org/10.52673/18570461.22.2-65.021857-0461
CUȘMENCO, TatianaInfluența fructelor asupra proprietăților organoleptice ale iaurtului din lapte de capră și vacăŞtiinţa Agricolănr. 12022pp. 108-115https://doi.org/10.55505/sa.2022.1.161857-0003
BULGARU, Viorica, SANDULACHI, Elisaveta, CUȘMENCO, TatianaMicrobiological aspects of goat's milk yogurt with the addition of scald fruitsEuro-AlimentEdiția 10Galati2021p. 74https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/1507991843-5114
CUȘMENCO, Tatiana, SANDULACHI, Elisaveta, BULGARU, Viorica, MACARI, ArturThe role of berries in quality and safety ensuring of goat's and cow's milk yoghurtJournal of Engineering Sciencesnr. 32021pp. 158-174https://doi.org/10.52326/jes.utm.2021.28(3).132587-3474
CUȘMENCO, TatianaEvaluarea intensității culorii iaurtului cu fructeConferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilorVol.1Chișinău, Republica Moldova2020pp. 407-410https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/106506978-9975-45-632-6
CUȘMENCO, Tatiana, BULGARU, VioricaQuality characteristics and antioxidant activity of goat milk yogurt with fruitsUkrainian Food Journalnr. 2020pp. 86-98https://doi.org/10.24263/2304-974X-2020-9-1-82304-974X
BULGARU, Viorica, CUȘMENCO, Tatiana, MACARI, Artur, BOTEZAT, OlgaRheological and textural properties of goat's milk and mixture of goat's and cow's milk fruit yogurtJournal of Engineering Sciencesnr. 42020pp. 172-182https://doi.org/10.5281/zenodo.42883152587-3474
CUȘMENCO, TatianaValorificarea laptelui de capră în iaurtConferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilorVol.1Chișinău, Republica Moldova2019pp. 488-491https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/93153978-9975-45-588-6
CUȘMENCO, Tatiana, MACARI, Artur, SUBOTIN, IurieAuthentification of some local raw materials with high biologycal valueModern Technologies in the Food IndustryChișinău, Republica Moldova2018pp. 77-82https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/80308978-9975-87-428-1