Autori | Titlul lucrării | Titlul sursei | Nr. revista, editia, volumul | Locul publicarii | Anul publicarii | Paginile | DOI | ISSN / ISBN |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
CUȘMENCO, Tatiana | Modificările caracteristicilor fizico-chimice a iaurtului cu pomușoare la depozitare | Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor | Vol.2 | Chișinău, Republica Moldova | 2023 | pp. 227-230 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/188564 | |
CUȘMENCO, Tatiana, SANDULACHI, Elisaveta, BULGARU, Viorica, MACARI, Artur, NETREBA, Natalia, SANDU, Iuliana, DIANU, Irina | Reducing the risk of spoilage caused by Bacillus cereus in cow's and goat's milk yogurt with berries puree | Journal of Engineering Sciences | nr. 1 | 2023 | pp. 140-153 | https://doi.org/10.52326/jes.utm.2023.30(1).12 | 2587-3474 | |
CUȘMENCO, Tatiana, MAKAR, A., BULGARU, Viorica, NETREBA, Natalia, DIANU, Irina, SANDU, Iuliana | The impact of berries on the evolution of yoghurt acidity | Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development | Ediția 13 | Chişinău | 2023 | p. 40 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/193995 | 978‐9975‐64‐363‐4 |
CUȘMENCO, Tatiana | Analysis of the physical properties of fruit yogurt | Modern Technologies in the Food Industry | Chișinău, Republica Moldova | 2022 | p. 71 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/172542 | ||
CUȘMENCO, Tatiana, BULGARU, Viorica, SANDULACHI, Elisaveta, MACARI, Artur | Caracteristicile calității iaurtului din amestec de lapte de capră și de vacă | Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” | nr. 2(65) | 2022 | pp. 45-53 | https://doi.org/10.52673/18570461.22.2-65.02 | 1857-0461 | |
CUȘMENCO, Tatiana | Influența fructelor asupra proprietăților organoleptice ale iaurtului din lapte de capră și vacă | Ştiinţa Agricolă | nr. 1 | 2022 | pp. 108-115 | https://doi.org/10.55505/sa.2022.1.16 | 1857-0003 | |
BULGARU, Viorica, SANDULACHI, Elisaveta, CUȘMENCO, Tatiana | Microbiological aspects of goat's milk yogurt with the addition of scald fruits | Euro-Aliment | Ediția 10 | Galati | 2021 | p. 74 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/150799 | 1843-5114 |
CUȘMENCO, Tatiana, SANDULACHI, Elisaveta, BULGARU, Viorica, MACARI, Artur | The role of berries in quality and safety ensuring of goat's and cow's milk yoghurt | Journal of Engineering Sciences | nr. 3 | 2021 | pp. 158-174 | https://doi.org/10.52326/jes.utm.2021.28(3).13 | 2587-3474 | |
CUȘMENCO, Tatiana | Evaluarea intensității culorii iaurtului cu fructe | Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor | Vol.1 | Chișinău, Republica Moldova | 2020 | pp. 407-410 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/106506 | 978-9975-45-632-6 |
CUȘMENCO, Tatiana, BULGARU, Viorica | Quality characteristics and antioxidant activity of goat milk yogurt with fruits | Ukrainian Food Journal | nr. | 2020 | pp. 86-98 | https://doi.org/10.24263/2304-974X-2020-9-1-8 | 2304-974X | |
BULGARU, Viorica, CUȘMENCO, Tatiana, MACARI, Artur, BOTEZAT, Olga | Rheological and textural properties of goat's milk and mixture of goat's and cow's milk fruit yogurt | Journal of Engineering Sciences | nr. 4 | 2020 | pp. 172-182 | https://doi.org/10.5281/zenodo.4288315 | 2587-3474 | |
CUȘMENCO, Tatiana | Valorificarea laptelui de capră în iaurt | Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor | Vol.1 | Chișinău, Republica Moldova | 2019 | pp. 488-491 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/93153 | 978-9975-45-588-6 |
CUȘMENCO, Tatiana, MACARI, Artur, SUBOTIN, Iurie | Authentification of some local raw materials with high biologycal value | Modern Technologies in the Food Industry | Chișinău, Republica Moldova | 2018 | pp. 77-82 | https://ibn.idsi.md/vizualizare_articol/80308 | 978-9975-87-428-1 |