IBN
Закрыть
Roşca Ilie
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Scopus Author ID

Articole în reviste din RM - 1. Publicaţii la conferinţe din RM - 4. Publicaţii peste hotare - 1.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 1
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.3.Articole în alte reviste științifice de peste hotare - 1
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 2
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 2

2018 - 3

Formulation et caracterisation des produits de patisserie avec farine de citrouille
Rubtsov Silvia , Roshka I. , Verejan Ana
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-101. Vizualizări-944
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Produse de patiserie fucționale cu adaos de pulbere de măceșe
Roşca Ilie , Rubţov Svetlana , Sandulachi Luiza , Ciobanu Corina
Universitatea Tehnică a Moldovei
Meridian Ingineresc
Nr. 1 / 2018 / ISSN 1683-853X
Disponibil online 22 May, 2018. Descarcări-17. Vizualizări-699
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Total carotenoid content of local berries lipophilic extracts
Popovici Violina1 , Sturza Rodica1 , Ghendov-Moşanu Aliona1 , Roshka I.1 , Soran Loredana2 , Lung Ildiko2 , Opriș Ocsana-Ileana2
1 Technical University of Moldova,
2 National Institute for Research and Development of Isotopic and Molecular Technologies, Cluj-Napoca
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-5. Vizualizări-768
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 1

Functional confectionery from pumpkin pulp
Roshka I. , Sturza Rodica , Rubtsov Silvia , Braşoveanu Adriana
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-3. Vizualizări-539
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2014 - 1

Partiсularitățile spectrale ale uleiurilor vegetale fortifiate cu substanțe biologic active naturale
Radu Oxana , Baerle Alexei , Mija Nina , Roşca Ilie
Universitatea Tehnică a Moldovei
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor consacrată celei de-a 50-a Aniversări a U.T.M.
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-249-6.
Disponibil online 25 May, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-138
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2005 - 1

Influence of various factors on the acid-ethanol synergism in the desorption of anthocyans from sulfocationites
Baerle Alexei1 , Gutsanu Vasile2 , Makar A.1 , Roshka I.1
1 Technical University of Moldova,
2 Moldova State University
Russian Journal of Physical Chemistry A
Vol. 79, / 2005 / ISSN 0036-0244 / ISSNe 1531-863X
Disponibil online 20 September, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-126
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 6 of 6