Brevete | |||
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | |||
Dinamica articolelor pe ani | |||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |||
Colaborarea autorului | |||
Dinamica descărcărilor pe ani |
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 1
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 1
- 3.2.Articole în alte reviste din RM - 5
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 4
Calitatea produselor agroalimentare procesate |
Iorga Eugen , Golubi Roman , Achimova Tatiana |
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare |
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” |
Nr. 3(34) / 2014 / ISSN 1857-0461 / ISSNe 2587-3687 |
Disponibil online 27 November, 2014. Descarcări-62. Vizualizări-914 |