IBN
Închide
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii de acreditare
Domenii ştiinţifice
Anul fondării  1974
Tirajul revistei   
Vizibilitate internațională
Caracteristica articolelor
Limba de publicare
Vizibilitatea autorilor

Numărul curent

  Nr. 12 / 2020  (2 din 12)1    
 2020  (2 din 12)2    
Nr. 12(57) 1
Nr. 2(57) 1
imagine

pISSN: 0022-1155
eISSN: 0975-8402
Journal of Food Science and Technology

Prezenta autorilor din străinătate  

Publicațiile autorilor în WoS și/sau Scopus

123
1Cristea Elena
Scopus Author ID - 57159311100
2Ghendov-Moşanu Aliona A.Web of Science ResearcherID - R-7240-2018,
Scopus Author ID - 57195927211

Autori cu ORCID

2020
Total autori10
cu ORCID10

Topul autorilor

Nr d/oNumele autoruluiNr articole
1 Ghendov-Moşanu Aliona A.2
2 Cristea Elena 1
În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2020 - 2020
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateDOI
Articole2114602
Volume283229
Total4197829