IBN
Închide
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii de acreditare
Domenii ştiinţifice
Anul fondării  1974
Tirajul revistei   
Vizibilitate internațională
Caracteristica articolelor
Limba de publicare
Ultima descărcare din IBN:
2023-01-18 08:03
Vizibilitatea autorilor

Numărul curent

  Nr. 12 / 2020  (2 din 12)1    
 2020  (2 din 12)2    
Nr. 12(57) 1
Nr. 2(57) 1
imagine

pISSN: 0022-1155
eISSN: 0975-8402
Journal of Food Science and Technology
În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2020 - 2020
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateDOI
Articole2113902
Volume282929
Total4196829

Vizualizări   481Descărcări   15

Conţinutul numărului de revistă

Effect of lipophilic sea buckthorn extract on cream cheese properties 628-637

DOI: 10.1007/s13197-019-04094-w

Ghendov-Moşanu Aliona , Sturza Rodica , Opriș Ocsana-Ileana , Lung Ildiko , Popescu Liliana , Popovici Violina , Soran Maria-Loredana , Patraș Antoanela