A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Z |
З | С | Э |
Despre revistă | ||||||||||||||||||||||
Domenii de acreditare | ||||||||||||||||||||||
Domenii ştiinţifice | ||||||||||||||||||||||
Anul fondării 1974 | ||||||||||||||||||||||
Tirajul revistei | ||||||||||||||||||||||
Vizibilitate internațională | ||||||||||||||||||||||
Caracteristica articolelor | ||||||||||||||||||||||
Limba de publicare | ||||||||||||||||||||||
Ultima descărcare din IBN: 2023-01-18 08:03 | ||||||||||||||||||||||
Vizibilitatea autorilor | ||||||||||||||||||||||
Numărul curent
|
pISSN: 0022-1155 eISSN: 0975-8402 | Journal of Food Science and Technology |
Prezenta autorilor din străinătate
Publicațiile autorilor în WoS și/sau Scopus
Autori cu ORCID
2020 | |
Total autori | 10 |
cu ORCID | 10 |
Topul autorilor
Nr d/o | Numele autorului | Nr articole |
---|---|---|
1 | Ghendov-Moşanu Aliona A. | 2 |
2 | Sturza Rodica Alexandru | 2 |
3 | Patraș Antoanela | 2 |
4 | Opriș Ocsana-Ileana | 1 |
5 | Lung Ildico | 1 |
6 | Popescu Liliana | 1 |
7 | Popovici Violina Ar. | 1 |
8 | Soran Maria-Loredana | 1 |
9 | Cristea Elena | 1 |
10 | Niculaua Marius | 1 |
În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2020 - 2020Înregistrate | Accesate | Descărcate | DOI | |
Articole | 2 | 1139 | 0 | 2 |
Volume | 2 | 829 | 29 | |
Total | 4 | 1968 | 29 |
|