IBN
Închide
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii de acreditare
Domenii ştiinţifice
Anul fondării  1974
Tirajul revistei   
Vizibilitate internațională >
Caracteristica articolelor >
Limba de publicare >
Ultima descărcare din IBN:
2020-09-26 08:43
Vizibilitatea autorilor >

Numere înregistrate

  2020  (1 din 12)1
imagine

pISSN: 0022-1155
eISSN: 0975-8402
Journal of Food Science and Technology

În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2020 - 2020
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateDOI
Articole110001
Volume1862
Total21862

Vizualizări   87Descărcări   2

Conţinutul numărului de revistă

Effect of lipophilic sea buckthorn extract on cream cheese properties

628-637

DOI: 10.1007/s13197-019-04094-w

Ghendov-Moşanu Aliona, Sturza Rodica, Opriș Ocsana-Ileana, Lung Ildico, Popescu Liliana, Popovici Violina, Soran Maria-Loredana, Patraș Antoanela