IBN
Închide
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii de acreditare
Domenii ştiinţifice
Anul fondării  2003
Tirajul revistei   
Vizibilitate internațională
Caracteristica articolelor
Limba de publicare
Ultima descărcare din IBN:
2022-08-04 15:47
Vizibilitatea autorilor

Numărul curent

  Nr. 2 / 2021  (1 din 2)1    
 2021  (1 din 2)1    
Nr. 2(45) 1
 2017  (1 din 2)1    
Nr. 2(41) 1
 2016  (1 din 2)2    
Nr. 2(39) 2
imagine

pISSN: 1843-5157
eISSN: 2068-259X
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati, Fascicle VI: Food Technology
Analele Universităţii Dunarea de Jos din Galaţi, Fascicula VI: Tehnologia alimentară

Prezenta autorilor din străinătate  

Publicațiile autorilor în WoS și/sau Scopus

123
1Capcanari Tatiana N.
Scopus Author ID - 57551425100
2Colesnicenco Alexandra Ivan
Scopus Author ID - 56660625200
3Covaliov (Boaghi) Eugenia F.
Scopus Author ID - 57549477800
4Cristea Elena
Scopus Author ID - 57159311100
5Cropotova Janna Web of Science ResearcherID - H-5116-2011,
Scopus Author ID - 56110047500
6Draganova Elena Ivan
Scopus Author ID - 57200310594
7Grosu Carolina
Scopus Author ID - 57550650400
8Parşacova Lidia Petru
Scopus Author ID - 57200303488
9Patraș Antoanela
Scopus Author ID - 24476602200
10Popel Svetlana Serghei
Scopus Author ID - 56109976600
11Popovici Violina Ar.
Scopus Author ID - 57211443561
12Reşitca Vladislav Constantin
Scopus Author ID - 57549094900
13Siminiuc Rodica Ion
Scopus Author ID - 55569881500
14Sturza Rodica AlexandruWeb of Science ResearcherID - DYC-3224-2022,
Scopus Author ID - 55247976800

Autori cu ORCID

202120172016
Total autori654
cu ORCID654

Topul autorilor

Nr d/oNumele autoruluiNr articole
1 Cropotova Janna 2
2 Cristea Elena 1
3 Sturza Rodica Alexandru1
4 Patraș Antoanela 1
5 Popel Svetlana Serghei1
6 Draganova Elena Ivan1
7 Parşacova Lidia Petru1
8 Colesnicenco Alexandra Ivan1
9 Covaliov (Boaghi) Eugenia F.1
10 Grosu Carolina 1
În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2016 - 2021
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateDOI
Articole4117201
Volume351911
Total7169111

Vizualizări   210Descărcări   2

Conţinutul numărului de revistă

Development and quality assessment of heat-stable fruit fillings containing dietary fibers 38-54
Cropotova Janna
The influence of temperature and time on the stability of the antioxidant activity and colour parameters of grape marc ethanolic extract 96-104
Cristea Elena , Sturza Rodica , Patraș Antoanela