Securitatea alimentară: produse din carne
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
771 57
Ultima descărcare din IBN:
2024-03-18 13:09
SM ISO690:2012
MITITELU, Maia. Securitatea alimentară: produse din carne. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, 26-29 martie 2019, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: 2019, Vol.2, pp. 479-483. ISBN 978-9975-45-589-3.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.2, 2019
Conferința "Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor"
Chișinău, Moldova, 26-29 martie 2019

Securitatea alimentară: produse din carne


Pag. 479-483

Mititelu Maia
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 2 aprilie 2020


Rezumat

Astazi eu Mititelu Maia studenta la Facultatea ,,Tehnologia Produselor Alimentare ,, aşi dori să vorbesc despre o temă destul de importantă şi anume –Securitatea Alimentară si Produsele din carne ,si anume despre rolul cărnii în viaţa noastră şi asupra organismului nostrum, cum actioneaza şi ce beneficii are, în ce este bogată carnea, cum ar trebui să deosebim carnea proaspată de cea alterata şi care sunt criteriile acesteia ,cum să ne dăm seama dupa diferiţi factori ce fel de carne avem în fărfurie ,voi prezenta tabelul prin care voi demonstra termenul de păstrare a cărnii la diferite temperaturi.Voi atrage atenţia la bolile cele mai dese întîlnite la animale care după aceea sunt strangulate nimeresc pe rafturi şi cum sunt pedepsiţi după lege producătorii. Materialele prezentate sunt cu scopul de a previne şi informa consumatorii!

Cuvinte-cheie
carne, calitate, aliment, produs din carne, păstrare