Articolul precedent |
Articolul urmator |
771 57 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-03-18 13:09 |
SM ISO690:2012 MITITELU, Maia. Securitatea alimentară: produse din carne. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, 26-29 martie 2019, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: 2019, Vol.2, pp. 479-483. ISBN 978-9975-45-589-3. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor Vol.2, 2019 |
||||||
Conferința "Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor" Chișinău, Moldova, 26-29 martie 2019 | ||||||
|
||||||
Pag. 479-483 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Astazi eu Mititelu Maia studenta la Facultatea ,,Tehnologia Produselor Alimentare ,, aşi dori să vorbesc despre o temă destul de importantă şi anume –Securitatea Alimentară si Produsele din carne ,si anume despre rolul cărnii în viaţa noastră şi asupra organismului nostrum, cum actioneaza şi ce beneficii are, în ce este bogată carnea, cum ar trebui să deosebim carnea proaspată de cea alterata şi care sunt criteriile acesteia ,cum să ne dăm seama dupa diferiţi factori ce fel de carne avem în fărfurie ,voi prezenta tabelul prin care voi demonstra termenul de păstrare a cărnii la diferite temperaturi.Voi atrage atenţia la bolile cele mai dese întîlnite la animale care după aceea sunt strangulate nimeresc pe rafturi şi cum sunt pedepsiţi după lege producătorii. Materialele prezentate sunt cu scopul de a previne şi informa consumatorii! |
||||||
Cuvinte-cheie carne, calitate, aliment, produs din carne, păstrare |
||||||
|