Articolul precedent |
Articolul urmator |
592 8 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-04-05 22:31 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
638.162 (23) |
Întreținerea, creșterea și utilizarea insectelor și a altor astropode (159) |
SM ISO690:2012 EREMIA, Nicolae, MIHAILOVA (NEICOVCENA), Iulia. Conţinutul aminoacizilor în mierea de floarea-soarelui. In: Ştiinţă, educaţie, cultură , Ed. 1, 15 februarie 2019, Comrat. Comrat, Republica Moldova: Universitatea de Stat din Comrat, 2019, Vol.1, pp. 109-113. ISBN 978-9975-3246-7-0. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Ştiinţă, educaţie, cultură Vol.1, 2019 |
||||||
Conferința "Ştiinţă, educaţie, cultură" 1, Comrat, Moldova, 15 februarie 2019 | ||||||
|
||||||
CZU: 638.162 | ||||||
Pag. 109-113 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The paper presents the results of the study of amino acid content in honey sunflower. It was found that the highest share of proline was 0,303 mg / g (29,19%) of the total amount, with glutamic acid - 0,125 mg / g (12,04%), aspartic acid - 0,107 mg / g (10.31%) and taurie - 0.080 mg / g (7.71%). It was revealed that the total amount of free amino acids per gram of sunflower honey constitutes 1.013 mg/g, non-essential amino acids – 0.653 mg/g, essential – 0.272 mg/g, immunoactive amino acids – 0.382 mg/g, glycogen – 0.283 mg/g, ketogens – 0.180 mg/g, proteinogens – 0.925 mg/g. |
||||||
Cuvinte-cheie honey sunflower, amino acid |
||||||
|