Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
913 8 |
Ultima descărcare din IBN: 2020-08-03 10:35 |
SM ISO690:2012 ERHAN, Fiodor, ROTARI, Viorel, MOCANU, Anastasia. Principiile de determinare a intensităţii energetice ale produselor agricole
. In: Problemele Energeticii Regionale, 2010, nr. 2(13), pp. 43-46. ISSN 1857-0070. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Problemele Energeticii Regionale | ||||||
Numărul 2(13) / 2010 / ISSN 1857-0070 | ||||||
|
||||||
Pag. 43-46 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
În procesal de producere şi prelucrare primară al oricărui produs agricol se cheltuie
un volum de resurse energetice. Sub noţiunea de intensitate energetică al produselor agricole
se subînţelege cantitatea de energie minimal necesară pentru producerea unei unităţi de
produs agricol. |
||||||
|