Cercetarea procesului de uscare a sorgului zaharat
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
603 3
Ultima descărcare din IBN:
2024-03-21 12:14
SM ISO690:2012
VIȘANU, Ion, BALAN, Mihail, VIŞANU, Vitali. Cercetarea procesului de uscare a sorgului zaharat. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, 26-29 martie 2019, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: 2019, Vol.1, pp. 552-555. ISBN 978-9975-45-588-6.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.1, 2019
Conferința "Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor"
Chișinău, Moldova, 26-29 martie 2019

Cercetarea procesului de uscare a sorgului zaharat


Pag. 552-555

Vișanu Ion, Balan Mihail, Vişanu Vitali
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 29 ianuarie 2020


Rezumat

 Articolul dat prezintă studiul cineticii procesului de uscare prin convecție și aplicarea microundelor a sorgului zaharat cultivat în condițiile Republicii Moldova. Cinetica procesului de uscare prin convecție a fost studiată la temperaturi diferite ale agentului termic: 50°C, 60°C, 70°C, 80°C, 90°C și prin microunde la diferite regimuri: 150W, 240W, 360W, 480W și 550W. Sa analizat, de asemenea, aspectul exterior al probelor obținute pentru a determina parametrii optimi de uscare, atât cantitativi cât și calitativi.

Cuvinte-cheie
uscare, convecţie, microunde, sorg