Articolul precedent |
Articolul urmator |
603 3 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-03-21 12:14 |
SM ISO690:2012 VIȘANU, Ion, BALAN, Mihail, VIŞANU, Vitali. Cercetarea procesului de uscare a sorgului zaharat. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, 26-29 martie 2019, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: 2019, Vol.1, pp. 552-555. ISBN 978-9975-45-588-6. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor Vol.1, 2019 |
||||||
Conferința "Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor" Chișinău, Moldova, 26-29 martie 2019 | ||||||
|
||||||
Pag. 552-555 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Articolul dat prezintă studiul cineticii procesului de uscare prin convecție și aplicarea microundelor a sorgului zaharat cultivat în condițiile Republicii Moldova. Cinetica procesului de uscare prin convecție a fost studiată la temperaturi diferite ale agentului termic: 50°C, 60°C, 70°C, 80°C, 90°C și prin microunde la diferite regimuri: 150W, 240W, 360W, 480W și 550W. Sa analizat, de asemenea, aspectul exterior al probelor obținute pentru a determina parametrii optimi de uscare, atât cantitativi cât și calitativi. |
||||||
Cuvinte-cheie uscare, convecţie, microunde, sorg |
||||||
|