Populaţia şi resursele de hrană în contextul globalizării
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
718 15
Ultima descărcare din IBN:
2023-07-13 14:15
SM ISO690:2012
RADULESCU, Carmen Valentina, BODISLAV, Alexandru Dumitru, BURLACU, Sorin. Populaţia şi resursele de hrană în contextul globalizării. In: Competitivitatea şi inovarea în economia cunoaşterii, Ed. 21, 27-28 septembrie 2019, Chişinău. Chişinău Republica Moldova: Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM, 2019, Ediţia a 21-a , pp. 247-252. ISBN 978-9975-75-968-7.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Competitivitatea şi inovarea în economia cunoaşterii
Ediţia a 21-a , 2019
Conferința "Competitivitate şi inovare în economia cunoaşterii"
21, Chişinău, Moldova, 27-28 septembrie 2019

Populaţia şi resursele de hrană în contextul globalizării

Population and food resources in the context of globalization


Pag. 247-252

Radulescu Carmen Valentina, Bodislav Alexandru Dumitru, Burlacu Sorin
 
Academia de Studii Economice din Bucureşti
 
 
Disponibil în IBN: 28 ianuarie 2020


Rezumat

This paper represent a work flow chart between the needs developed by the population by having food driven satisfaction, the smartness of the retailers in offering the best distribution solution of food for the population and everything being filtered by geographical independence, accordingly based on globalization.