Articolul precedent |
Articolul urmator |
718 15 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-07-13 14:15 |
SM ISO690:2012 RADULESCU, Carmen Valentina, BODISLAV, Alexandru Dumitru, BURLACU, Sorin. Populaţia şi resursele de hrană în contextul globalizării. In: Competitivitatea şi inovarea în economia cunoaşterii, Ed. 21, 27-28 septembrie 2019, Chişinău. Chişinău Republica Moldova: Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM, 2019, Ediţia a 21-a , pp. 247-252. ISBN 978-9975-75-968-7. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Competitivitatea şi inovarea în economia cunoaşterii Ediţia a 21-a , 2019 |
||||||
Conferința "Competitivitate şi inovare în economia cunoaşterii" 21, Chişinău, Moldova, 27-28 septembrie 2019 | ||||||
|
||||||
Pag. 247-252 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
This paper represent a work flow chart between the needs developed by the population by having food driven satisfaction, the smartness of the retailers in offering the best distribution solution of food for the population and everything being filtered by geographical independence, accordingly based on globalization. |
||||||
|