Continuitatea învățării active: alegerea activităților de îmbunătățire a procesului de învățare a studenților în sala de curs
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
671 16
Ultima descărcare din IBN:
2023-06-17 11:10
SM ISO690:2012
VÎȘCU, Irina. Continuitatea învățării active: alegerea activităților de îmbunătățire a procesului de învățare a studenților în sala de curs. In: Învăţământ superior: tradiţii, valori, perspective, Ed. 1, 27-28 septembrie 2019, Chişinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea de Stat din Tiraspol, 2019, Vol. 1, pp. 110-115. ISBN 978-9975-76-284-7.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Învăţământ superior: tradiţii, valori, perspective
Vol. 1, 2019
Conferința "Învăţământ superior: tradiţii, valori, perspective"
1, Chişinău, Moldova, 27-28 septembrie 2019

Continuitatea învățării active: alegerea activităților de îmbunătățire a procesului de învățare a studenților în sala de curs


Pag. 110-115

Vîșcu Irina12
 
1 Universitatea de Stat din Tiraspol,
2 Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul
 
 
Disponibil în IBN: 3 ianuarie 2020


Rezumat

Researchers Charles C. Bonwell and Tracy E. Sutherland stress that many teachers agree that active learning is far more effective than passive learning. Is Active Learning So Rare? This article develops a conceptual framework that allows all teachers to find ways to use meaningful and educational activities, regardless of the teaching style or course objectives. The purpose of the article is above all to cause reflection and discussion, and not to suggest a clear answer to the issues discussed.

Cercetătorii Charles C. Bonwell și Tracy E. Sutherland accentuiază că mulți profesori sunt de acord că învățarea activă este mult mai eficientă decât învățarea pasivă. Învățarea activă este atât de rară? Acest articol dezvoltă un cadru conceptual care permite tuturor profesorilor să găsească modalități de a utiliza activități semnificative și educaționale, indiferent de stilul de predare sau obiectivele cursului. Scopul articolului este mai presus de toate, acela de a provoca reflecții și discuții, și nu pentru a sugera răspuns clar la problemele discutate.