Articolul precedent |
Articolul urmator |
625 30 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-11-01 16:26 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
634.11:631.563 (6) |
Cultura fructelor (1437) |
Lucrări agricole (1225) |
SM ISO690:2012 GAVIUC, Ludmila, BUJOREANU, Nicolae, BEJAN, Nina, HAREA, Ivan. Păstrarea de lungă durată, calitatea și armonia gustativă a fructelor de măr. In: Genetica, fiziologia şi ameliorarea plantelor: conferinţă ştiinţifică internaţională , Ed. 6, 23-24 octombrie 2017, Chişinău. Chişinău: "Print-Caro" SRL, 2017, Ediția 6, pp. 270-272. ISBN 978-9975-56-463-2. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Genetica, fiziologia şi ameliorarea plantelor Ediția 6, 2017 |
||||||
Conferința "Genetica, fiziologia şi ameliorarea plantelor, " 6, Chişinău, Moldova, 23-24 octombrie 2017 | ||||||
|
||||||
CZU: 634.11:631.563 | ||||||
Pag. 270-272 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The metabolism of horticultural products is largely influenced by the applied method of preservation. One of the most effective and used method of fruit storage is the controlled atmosphere. In terms of optimal O2 and CO2 content in the experimental boxes, the Fuji Kiku, Granny Smith and Styman Red varieties of apple fruit have significantly inhibited biochemical processes in comparison with their storage in usual atmosphere conditions, while also providing higher quality and greater taste. |
||||||
|