Păstrarea de lungă durată, calitatea și armonia gustativă a fructelor de măr
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
625 30
Ultima descărcare din IBN:
2023-11-01 16:26
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
634.11:631.563 (6)
Cultura fructelor (1437)
Lucrări agricole (1225)
SM ISO690:2012
GAVIUC, Ludmila, BUJOREANU, Nicolae, BEJAN, Nina, HAREA, Ivan. Păstrarea de lungă durată, calitatea și armonia gustativă a fructelor de măr. In: Genetica, fiziologia şi ameliorarea plantelor: conferinţă ştiinţifică internaţională , Ed. 6, 23-24 octombrie 2017, Chişinău. Chişinău: "Print-Caro" SRL, 2017, Ediția 6, pp. 270-272. ISBN 978-9975-56-463-2.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Genetica, fiziologia şi ameliorarea plantelor
Ediția 6, 2017
Conferința "Genetica, fiziologia şi ameliorarea plantelor, "
6, Chişinău, Moldova, 23-24 octombrie 2017

Păstrarea de lungă durată, calitatea și armonia gustativă a fructelor de măr

CZU: 634.11:631.563

Pag. 270-272

Gaviuc Ludmila, Bujoreanu Nicolae, Bejan Nina, Harea Ivan
 
Institutul de Genetică, Fiziologie şi Protecţie a Plantelor al AŞM
 
 
Disponibil în IBN: 28 decembrie 2019


Rezumat

The metabolism of horticultural products is largely influenced by the applied method of preservation. One of the most effective and used method of fruit storage is the controlled atmosphere. In terms of optimal O2 and CO2 content in the experimental boxes, the Fuji Kiku, Granny Smith and Styman Red varieties of apple fruit have significantly inhibited biochemical processes in comparison with their storage in usual atmosphere conditions, while also providing higher quality and greater taste.