Articolul precedent |
Articolul urmator |
555 4 |
Ultima descărcare din IBN: 2020-11-18 12:34 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
57.085:615.322:616.379-008.64 (1) |
Tehnici biologice, echipament şi metode experimentale în general (194) |
Medicamentele potrivit originii lor (478) |
Patologia sistemului digestiv. Tulburări ale tubului alimentar (1732) |
SM ISO690:2012 POZDNEACOVA, Ilona. Proprietățile antiinflamatorii ale resveratrolului din semințele de struguri (Soiul vitis vinifera) în diabetul experimental. In: Integrare prin cercetare și inovare.: Ştiinţe ale naturii și exacte, 7-8 noiembrie 2019, Chișinău. Chisinau, Republica Moldova: Centrul Editorial-Poligrafic al USM, 2019, SNE, pp. 11-14. ISBN 978-9975-149-46-4. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Integrare prin cercetare și inovare. SNE, 2019 |
||||||
Conferința "Integrare prin cercetare și inovare" Chișinău, Moldova, 7-8 noiembrie 2019 | ||||||
|
||||||
CZU: 57.085:615.322:616.379-008.64 | ||||||
Pag. 11-14 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
|