Proprietățile antiinflamatorii ale resveratrolului din semințele de struguri (Soiul vitis vinifera) în diabetul experimental
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
555 4
Ultima descărcare din IBN:
2020-11-18 12:34
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
57.085:615.322:616.379-008.64 (1)
Tehnici biologice, echipament şi metode experimentale în general (194)
Medicamentele potrivit originii lor (478)
Patologia sistemului digestiv. Tulburări ale tubului alimentar (1732)
SM ISO690:2012
POZDNEACOVA, Ilona. Proprietățile antiinflamatorii ale resveratrolului din semințele de struguri (Soiul vitis vinifera) în diabetul experimental. In: Integrare prin cercetare și inovare.: Ştiinţe ale naturii și exacte, 7-8 noiembrie 2019, Chișinău. Chisinau, Republica Moldova: Centrul Editorial-Poligrafic al USM, 2019, SNE, pp. 11-14. ISBN 978-9975-149-46-4.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Integrare prin cercetare și inovare.
SNE, 2019
Conferința "Integrare prin cercetare și inovare"
Chișinău, Moldova, 7-8 noiembrie 2019

Proprietățile antiinflamatorii ale resveratrolului din semințele de struguri (Soiul vitis vinifera) în diabetul experimental

CZU: 57.085:615.322:616.379-008.64

Pag. 11-14

Pozdneacova Ilona
 
Universitatea de Stat din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 29 noiembrie 2019