Evaluarea modificărilor proprietăţilor adn-ului la spirulina cultivată în prezenţa unor compuşi coordintaivi ai Cr(III)
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
721 0
SM ISO690:2012
BULIMAGA, Valentina; RUDIC, Valeriu; CIUMAC, Daniela; ZOSIM, Liliana; CHIRIAC, Tatiana; POPA, Alexei. Evaluarea modificărilor proprietăţilor adn-ului la spirulina cultivată în prezenţa unor compuşi coordintaivi ai Cr(III) . In: Studia Universitatis Moldaviae (Seria Ştiinţe Reale şi ale Naturii). 2008, nr. 2(12), pp. 27-31. ISSN 1814-3237.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Studia Universitatis Moldaviae (Seria Ştiinţe Reale şi ale Naturii)
Numărul 2(12) / 2008 / ISSN 1814-3237 /ISSNe 1857-498X

Evaluarea modificărilor proprietăţilor adn-ului la spirulina cultivată în prezenţa unor compuşi coordintaivi ai Cr(III)

Pag. 27-31

Bulimaga Valentina1, Rudic Valeriu2, Ciumac Daniela2, Zosim Liliana1, Chiriac Tatiana2, Popa Alexei1
 
1 Universitatea de Stat din Moldova,
2 Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie al AŞM
 
Disponibil în IBN: 16 decembrie 2013


Rezumat

The Cr(III) coordinative compounds effect on spirulina DNA properties has been studied. The comparison of values of temperature of DNA denaturation and the fractions separation of reassociated DNA on hydroxiapatite column have been carried out. The tested Cr(III) compounds didn’t modify the properties of spirulina DNA.