Potenţialul economic și social obţinut în urma utilizării produselor secundare vitivinicole  
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
367 11
Ultima descărcare din IBN:
2021-06-04 10:58
SM ISO690:2012
GĂINĂ, Boris; COBIRMAN, Galina; GOLUBI, Roman. Potenţialul economic și social obţinut în urma utilizării produselor secundare vitivinicole  . In: Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia. 2019, nr. 3-4(81-82), pp. 8-11. ISSN 1857-3142.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Numărul 3-4(81-82) / 2019 / ISSN 1857-3142

Potenţialul economic și social obţinut în urma utilizării produselor secundare vitivinicole  

Economic and social potential obtined as a result of utilization of secondary wine - making products


Pag. 8-11

Găină Boris1, Cobirman Galina2, Golubi Roman3
 
1 Academia de Ştiinţe a Moldovei,
2 Universitatea Cooperatist-Comercială din Moldova,
3 Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
 
Disponibil în IBN: 26 septembrie 2019


Rezumat

Signifi cant scientific achievements about recovery of viticulture and winemaking secondary products are evaluated. Based on them, modern biotechnologies have been developed to obtain valuable products, with extensive application in the branches of the national economy: food industry, oenology, pharmacology, cosmetology, thermal and electrical energy production. Avoid the accumulation of viti- and wine waste and ensure a major impact on the environment

Cuvinte-cheie
secondary products, viticultural and winemaking complex, biotechnologies