Influenţa suşeii de levuri asupra conţinutului moderat de substanţe fenolice
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
432 2
Ultima descărcare din IBN:
2022-05-24 10:02
SM ISO690:2012
MORARI, Boris. Influenţa suşeii de levuri asupra conţinutului moderat de substanţe fenolice. In: Biotehnologia microbiologică – domeniu scientointensiv al ştiinţei contemporane, Ed. 1, 6-8 iulie 2011, Chişinău. Chișinău, Republica Moldova: „Elena-V.I.” SRL, 2011, p. 81. ISBN 978-9975-106-78-8.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Biotehnologia microbiologică – domeniu scientointensiv al ştiinţei contemporane 2011
Conferința "Microbiologic biotechnology – the scientific intensive domain of modern knowledge"
1, Chişinău, Moldova, 6-8 iulie 2011

Influenţa suşeii de levuri asupra conţinutului moderat de substanţe fenolice


Pag. 81-81

Morari Boris
 
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
 
 
Disponibil în IBN: 24 septembrie 2019


Rezumat

-

Cuvinte-cheie
-