Articolul precedent |
Articolul urmator |
661 22 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-04-15 19:46 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
633.88:582.998:58.085 (2) |
Plante aromatice. Condimente. Plante aleaginoase. Plante colorante. Plante tanante. Plante medicinale (433) |
Botanică sistematică (855) |
SM ISO690:2012 CHISNICEAN, Lilia. Cultivarea specei stevia Rebaudiana Bertoni. Metode de multiplicare. In: Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective, 21-22 iunie 2019, Bălți. Balti, Republic of Moldova: Tipogr. „Indigou Color”, 2019, Ediția 3, pp. 106-111. ISBN 978-9975-3316-1-6. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective Ediția 3, 2019 |
||||||
Conferința "Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective" Bălți, Moldova, 21-22 iunie 2019 | ||||||
|
||||||
CZU: 633.88:582.998:58.085 | ||||||
Pag. 106-111 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Stevia contains sweet substances that do not (glycosides) comes from the human body and are displayed without adsorption. In addition to glycosides Stevia contains proteins, carbohydrates, pulp, phosphorus, iron, zinc, calcium, magnesium and vitamins, as astonishing vegetable product. Her introduction to the culture and food is a necessity. Multiplication by several methods, including elements of organic farming, facilitates the widest possible spread of this valuable species. |
||||||
|