Cultivarea specei stevia Rebaudiana Bertoni. Metode de multiplicare
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
661 22
Ultima descărcare din IBN:
2024-04-15 19:46
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
633.88:582.998:58.085 (2)
Plante aromatice. Condimente. Plante aleaginoase. Plante colorante. Plante tanante. Plante medicinale (433)
Botanică sistematică (855)
SM ISO690:2012
CHISNICEAN, Lilia. Cultivarea specei stevia Rebaudiana Bertoni. Metode de multiplicare. In: Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective, 21-22 iunie 2019, Bălți. Balti, Republic of Moldova: Tipogr. „Indigou Color”, 2019, Ediția 3, pp. 106-111. ISBN 978-9975-3316-1-6.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective
Ediția 3, 2019
Conferința "Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective"
Bălți, Moldova, 21-22 iunie 2019

Cultivarea specei stevia Rebaudiana Bertoni. Metode de multiplicare

CZU: 633.88:582.998:58.085

Pag. 106-111

Chisnicean Lilia
 
Institutul de Genetică, Fiziologie şi Protecţie a Plantelor
 
 
Disponibil în IBN: 21 august 2019


Rezumat

Stevia contains sweet substances that do not (glycosides) comes from the human body and are displayed without adsorption. In addition to glycosides Stevia contains proteins, carbohydrates, pulp, phosphorus, iron, zinc, calcium, magnesium and vitamins, as astonishing vegetable product. Her introduction to the culture and food is a necessity. Multiplication by several methods, including elements of organic farming, facilitates the widest possible spread of this valuable species.