Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
692 6 |
Ultima descărcare din IBN: 2022-06-08 12:50 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
663.222+547.588 (7) |
Vin. Producerea vinului. Oenologie (442) |
Chimie organică (484) |
SM ISO690:2012 SCORBANOVA, Elena, DEGTEARI, Natalia, RÎNDA, Parascovia, TAMPEI, Olga. Detectarea și cuantificarea reziduurilor de lizozimă în vinuri. In: Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia, 2018, nr. 3(75), pp. 29-31. ISSN 1857-3142. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia | ||||||
Numărul 3(75) / 2018 / ISSN 1857-3142 | ||||||
|
||||||
CZU: 663.222+547.588 | ||||||
Pag. 29-31 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The possibility of detection and quantitative determination of residual amounts of allergen (lysozyme) in wines is shown. Determination using highperformance capillary electrophoresis. was carried out on standard solutions of lysozyme, wines with lysozyme additives and wines affer treatment with a preparation containing lysozyme. |
||||||
Cuvinte-cheie Wines, detection, allergen, lysozyme, capillary electrophoresis |
||||||
|