Detectarea și cuantificarea reziduurilor de lizozimă în vinuri
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
692 6
Ultima descărcare din IBN:
2022-06-08 12:50
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
663.222+547.588 (7)
Vin. Producerea vinului. Oenologie (442)
Chimie organică (484)
SM ISO690:2012
SCORBANOVA, Elena, DEGTEARI, Natalia, RÎNDA, Parascovia, TAMPEI, Olga. Detectarea și cuantificarea reziduurilor de lizozimă în vinuri. In: Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia, 2018, nr. 3(75), pp. 29-31. ISSN 1857-3142.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Numărul 3(75) / 2018 / ISSN 1857-3142

Detectarea și cuantificarea reziduurilor de lizozimă în vinuri

Detection and quantification of lysozyme residues in wines

CZU: 663.222+547.588

Pag. 29-31

Scorbanova Elena, Degteari Natalia, Rînda Parascovia, Tampei Olga
 
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
 
 
Disponibil în IBN: 20 august 2019


Rezumat

The possibility of detection and quantitative determination of residual amounts of allergen (lysozyme) in wines is shown. Determination using highperformance capillary electrophoresis. was carried out on standard solutions of lysozyme, wines with lysozyme additives and wines affer treatment with a preparation containing lysozyme.

Cuvinte-cheie
Wines, detection, allergen, lysozyme, capillary electrophoresis