Studiul elaborării tehnologiei de producere a vinurilor din soiuri apirene
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
652 5
Ultima descărcare din IBN:
2024-03-15 11:34
SM ISO690:2012
SAVIN, Gheorghe, ARHIP, Vasile, CODREAN (SCLIFOS), Aliona, NETREBA, Natalia, POSTORONCĂ, M.. Studiul elaborării tehnologiei de producere a vinurilor din soiuri apirene. In: Modern Technologies in the Food Industry, Ed. 3, 20-22 octombrie 2016, Chişinău. Chisinau, Republic of Moldova: Tehnica-Info, 2016, pp. 290-293.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Modern Technologies in the Food Industry 2016
Conferința "Modern Technologies in the Food Industry"
3, Chişinău, Moldova, 20-22 octombrie 2016

Studiul elaborării tehnologiei de producere a vinurilor din soiuri apirene


Pag. 290-293

Savin Gheorghe, Arhip Vasile, Codrean (Sclifos) Aliona, Netreba Natalia, Postoroncă M.
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 26 iulie 2019


Rezumat

În şirul de soiuri de struguri de masă deosebit de valoroase sînt soiurile de struguri apirene. Apirenitatea strugurilor poate fi un bun punct de plecare în folosirea noilor procedee tehnologice la obţinerea produselor alimentare. În această lucrare au fost studiat soiul de struguri apiren: Apiren Roz Basarabean și elaborarea tehnologiei de producere a vinurilor din acest soi.

Cuvinte-cheie
Apiren Roz Basarabean, tehnologie, procesare, stabilizare, Vin, zahăr, aciditate, alcool, distilat, spumant