Articolul precedent |
Articolul urmator |
674 8 |
Ultima descărcare din IBN: 2021-02-11 10:20 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
633.111:632.4:582.288 (1) |
Cereale. Recolte de grâne (678) |
Boli ale plantelor. Dăunători și organisme vătămătoare pentru plante. Protejarea plantelor (977) |
Botanică sistematică (855) |
SM ISO690:2012 LUPAŞCU, Galina, GAVZER, Svetlana. Diversitatea agenţilor cauzali ai maladiilor de rădăcină la grâul comun (Triticum Aestivum L.). In: Protecția Plantelor în Agricultura Convențională și Ecologică, 10-12 decembrie 2018, Chişinău. Chișinău, Republica Moldova: Tipogr. „Biotehdesign“, 2018, pp. 32-36. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Protecția Plantelor în Agricultura Convențională și Ecologică 2018 | ||||||
Conferința "Consolidarea capacităților regionale pentru aplicarea tehnologiilor ecologice în sistemele integrate de gestionare a dăunătorilor" Chişinău, Moldova, 10-12 decembrie 2018 | ||||||
|
||||||
CZU: 633.111:632.4:582.288 | ||||||
Pag. 32-36 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
At the maturity stage in milk, the degree of attack of root rot in common wheat ranged from 0.04 to 1.29, and at the baking stage in wax - 0.98 ... 2.60 degrees, which denotes the increasing of attack level of the disease in the evolution of plant growth and development. It was found that at the maturity stage in milk in the fungal complex of causative agents of root rot and wheat stem, Fusarium spp. constituted 69.3%, Drechslera spp. - 16.9%, and at the maturity stage in wax - 45.9%; and 34.1%, respectively. |
||||||
Cuvinte-cheie common wheat, diversity, fungal complex, Fusarium spp., Drechslera spp. |
||||||
|