Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
769 25 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-01-16 13:36 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
663.253 (17) |
Vin. Producerea vinului. Oenologie (442) |
SM ISO690:2012 OBADĂ, Leonora, DEGTEARI, Natalia, GOLENCO, Lidia, CIBUC, Mariana, GROSU (COVALCIUC), Olga, NEMŢEANU, Silvia, RÎNDA, Parascovia, COŞNETE, Maria. Studiu privind compoziţia fizico-chimică şi profilul organoleptic al vinurilor roşii produse în aria delimitată pentru indicaţia geografică protejată „Ştefan-Vodă”. In: Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia, 2017, nr. 3(69), pp. 21-25. ISSN 1857-3142. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia | ||
Numărul 3(69) / 2017 / ISSN 1857-3142 | ||
|
||
CZU: 663.253 | ||
Pag. 21-25 | ||
Descarcă PDF | ||
Rezumat | ||
Study was submitted 18 wines from the harvest of 2015 produced by 7 wineries of the Association of Wine Producers with Protected Geographical Indication „Stefan-Vodă” from grapes of Pinot noir, Merlot and Cabernet-Sauvignon. Data were obtained on the physico-chemical composition and sensory evaluation of wines. Wines containing highlights of glycerol, 2,3-butanediol, ash, total soluble salts and high potential of phenolic compounds. Unreducible dry extract reaches medium to high, and in some wines is excessive. |
||
Cuvinte-cheie alcohol, glycerol, organic acids, extract, phenolic compounds, organoleptic note |
||
|