Metodă de determinare a aldehidelor aromatice
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
515 2
Ultima descărcare din IBN:
2023-12-15 13:09
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
547.571+545.81+663.24 (1)
Chimie organică (484)
Vin. Producerea vinului. Oenologie (442)
SM ISO690:2012
BOUNEGRU, Tudor. Metodă de determinare a aldehidelor aromatice. In: Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia, 2017, nr. 4(70), pp. 22-25. ISSN 1857-3142.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Numărul 4(70) / 2017 / ISSN 1857-3142

Metodă de determinare a aldehidelor aromatice

Method of determining aromatic aldehydes

CZU: 547.571+545.81+663.24

Pag. 22-25

Bounegru Tudor
 
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
 
 
Disponibil în IBN: 14 iunie 2019


Rezumat

A photocolorimetric method for the determination of aromatic aldehydes in wine distilate, aged in oak and other hydroalcoholic solutions, which were also absolete on oak wood and in strong drinks such as cognac, divin, wisky, brandy, rom, techile etc. The method is simple, not toxic and can be used by companies producing such strong drinks in the laboratories.

Cuvinte-cheie
aromatic aldehydes, photocolorimetry, florglicin.