Articolul precedent |
Articolul urmator |
581 1 |
Ultima descărcare din IBN: 2022-07-27 21:21 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
663.222 (34) |
Vin. Producerea vinului. Oenologie (443) |
SM ISO690:2012 ТАРАН, Николай, СТОЛЕЙКОВА, С.. Влияние температуры процесса деалкоголизации на физико-химические показатели красных сухих вин. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor, 27 septembrie 2013, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2013, Vol. 36 (1), pp. 436-439. ISBN 978-9975-64-248-4. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor Vol. 36 (1), 2013 |
||||||
Simpozionul "Agricultura Modernă – Realizări şi Perspective" Chișinău, Moldova, 27 septembrie 2013 | ||||||
|
||||||
CZU: 663.222 | ||||||
Pag. 436-439 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
At the present day the problem of production of non-alcoholic or low alcoholic wine which possesses organoleptic properties as the classic wine is actual. Thermal methods have a special place in the production of dealcoholized wines, and the best results in this area shows the method of vacuum distillation. This method allows to conduct the dealcoholization process at low temperatures and to obtain wine without substantially affecting of the flavor and the bouquet of wine. In this work, the effect of different temperatures of dealcoholization using the method of vacuum distillation of the physico-chemical properties of red dry wines was studied. |
||||||
Cuvinte-cheie dealcoholization, wine, influence, temperature, physico-chemical parametres |
||||||
|