Articolul precedent |
Articolul urmator |
589 6 |
Ultima descărcare din IBN: 2022-01-14 16:29 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
663.25 (122) |
Vin. Producerea vinului. Oenologie (443) |
SM ISO690:2012 BALANUŢĂ, Anatol, ARHIP, Vladimir, COHANOVSCAIA, Stella. Studiul conţinutului substanţelor minerale în vin materie primă pentru divin din soiurile de struguri prelucrate la fabrica de vin „Doibani”. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor, 27 septembrie 2013, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2013, Vol. 36 (1), pp. 427-429. ISBN 978-9975-64-248-4. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor Vol. 36 (1), 2013 |
||||||
Simpozionul "Agricultura Modernă – Realizări şi Perspective" Chișinău, Moldova, 27 septembrie 2013 | ||||||
|
||||||
CZU: 663.25 | ||||||
Pag. 427-429 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
This article presents teh results of experiments on mineral substances contain in white raw material for distilates from autohtone sortes of grapes. These experiments can be used to characterize the place of origin of grapes and wine. |
||||||
Cuvinte-cheie mineral substances, white wine, grapes processing, anions, cations |
||||||
|
Dublin Core Export
<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?> <oai_dc:dc xmlns:dc='http://purl.org/dc/elements/1.1/' xmlns:oai_dc='http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/' xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xsi:schemaLocation='http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/ http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc.xsd'> <dc:creator>Balanuţă, A.P.</dc:creator> <dc:creator>Arhip, V.</dc:creator> <dc:creator>Cohanovscaia, S.</dc:creator> <dc:date>2013</dc:date> <dc:description xml:lang='en'><p>This article presents teh results of experiments on mineral substances contain in white raw material for distilates from autohtone sortes of grapes. These experiments can be used to characterize the place of origin of grapes and wine.</p></dc:description> <dc:source>Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor (Vol. 36 (1)) 427-429</dc:source> <dc:subject>mineral substances</dc:subject> <dc:subject>white wine</dc:subject> <dc:subject>grapes processing</dc:subject> <dc:subject>anions</dc:subject> <dc:subject>cations</dc:subject> <dc:title>Studiul conţinutului substanţelor minerale în vin materie primă pentru divin din soiurile de struguri prelucrate la fabrica de vin „Doibani”</dc:title> <dc:type>info:eu-repo/semantics/article</dc:type> </oai_dc:dc>