Aprecierea comparativă a diferitor suşe de levuri şi influenţa lor asupra parametrilor de spumare ale vinurilor spumante roze.
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
509 5
Ultima descărcare din IBN:
2023-10-24 10:03
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
663.223 (11)
Vin. Producerea vinului. Oenologie (442)
SM ISO690:2012
BARSOVA, Oxana. Aprecierea comparativă a diferitor suşe de levuri şi influenţa lor asupra parametrilor de spumare ale vinurilor spumante roze.. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor, 27 septembrie 2013, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2013, Vol. 36 (1), pp. 398-401. ISBN 978-9975-64-248-4.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor
Vol. 36 (1), 2013
Simpozionul "Agricultura Modernă – Realizări şi Perspective"
Chișinău, Moldova, 27 septembrie 2013

Aprecierea comparativă a diferitor suşe de levuri şi influenţa lor asupra parametrilor de spumare ale vinurilor spumante roze.

CZU: 663.223

Pag. 398-401

Barsova Oxana
 
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
 
 
Disponibil în IBN: 11 iunie 2019


Rezumat

The work was carried out to compare different strains of yeasts and their influence on chromatic characteristics and parameters of foaming properties of rosé sparkling wines. On the base of the study the influence of yeast strains used in the secondary fermentation of sparkling rosé. was established Chromatic indices were determined to characterize the composition and quality of rosé sparkling wine.

Cuvinte-cheie
sparkling wine, strains of yeast, Phenolic compounds, foaming properties