Articolul precedent |
Articolul urmator |
762 1 |
Ultima descărcare din IBN: 2021-12-16 08:30 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
634.8 (646) |
Viticultură. Viță de vie. Vii (624) |
SM ISO690:2012 ВЕЛИКСАР, София , ЛЕМАНОВА, Н., ТОМА, Семион, КОРОБКА, В.. Влияние микроорганизмов и комплекса микроэлементов на рост и развитие саженцев винограда. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor, 27 septembrie 2013, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2013, Vol. 36 (1), pp. 263-267. ISBN 978-9975-64-248-4. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor Vol. 36 (1), 2013 |
||||||
Simpozionul "Agricultura Modernă – Realizări şi Perspective" Chișinău, Moldova, 27 septembrie 2013 | ||||||
|
||||||
CZU: 634.8 | ||||||
Pag. 263-267 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Under controlled and field conditions the experimental data were obtained, that authentically demonstrate that the use of bacterial products (suspensions and metabolites of certain of microorganisms) together with a set of trace elements Microcom-B significantly increases the germination of grape seeds, improves the growth and development of seedlings and saplings of grapes. This is a consequence of improving the nutrition of plants and of metabolic processes. The use of microorganisms with a complex of trace elements - is the ability to reduce the amount of used micronutrients and reduce the chemical impact on the environment. |
||||||
Cuvinte-cheie plant nutrition, trace elements, microorganisms, grape seedlings |
||||||
|