Studierea sortimentului şi calităţii zefirului pe piaţa de consum a or. Chişinău
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
568 3
Ultima descărcare din IBN:
2021-05-29 15:57
SM ISO690:2012
DASCĂL, Daniela, CALMÂŞ, Valentina. Studierea sortimentului şi calităţii zefirului pe piaţa de consum a or. Chişinău. In: Simpozion Ştiinţific Internaţional al Tinerilor Cercetători, Ed. 16, 27-28 aprilie 2018, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM, 2018, Ediţia 16, pp. 117-118. ISBN 978-9975-75-927-4.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Simpozion Ştiinţific Internaţional al Tinerilor Cercetători
Ediţia 16, 2018
Conferința "Simpozion Ştiinţific Internaţional al Tinerilor Cercetători"
16, Chișinău, Moldova, 27-28 aprilie 2018

Studierea sortimentului şi calităţii zefirului pe piaţa de consum a or. Chişinău

JEL: Q18

Pag. 117-118

Dascăl Daniela, Calmâş Valentina
 
Academia de Studii Economice din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 18 noiembrie 2018


Rezumat

,,zefir’’ is a type of soft obtained made by mixing fruit and berry purée with sugar and egg whites subsequent addition on a gelling agent like agar- agar, pectin or gelatine. Organoleptic and physico- chemical indices were ckecked also marking and labeling on ,,zefir’’ marketed on the Chişinău market.

Cuvinte-cheie
, , , , ,

zefir’’, assortment of, zefir’’, quality of the, zefir’’, local producers of the, zefir’