Articolul precedent |
Articolul urmator |
753 32 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-10-21 10:10 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
Q15+Q17 (1) |
FILOSOFIE. PSIHOLOGIE (4556) |
Filosofie morală. Etică. Filosofie practică (387) |
SM ISO690:2012 OLEINIUC, Maria. Riscurile și consecințele privind securitatea alimentară. In: Creşterea economică în condiţiile globalizării: : competitivitate, inovativitate, sustenabilitate, Ed. 13, 11-12 octombrie 2018, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Complexul Editorial INCE, 2018, Ediția 13, Vol.1, pp. 259-265. ISBN 978-9975-3202-8-3. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Creşterea economică în condiţiile globalizării Ediția 13, Vol.1, 2018 |
||||||
Conferința "Creşterea economică în condiţiile globalizării" 13, Chișinău, Moldova, 11-12 octombrie 2018 | ||||||
|
||||||
CZU: Q15+Q17 | ||||||
Pag. 259-265 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Securitatea alimentară poate fi realizată prin intermediul unei activități de asigurare a produselor alimentare din toate punctele de vedere, mai ales cel social și menținerea nivelului de asigurare la nivel de țară, regiune, consumator, și ar fi bineveneit faptul dacă toate acestea ar avea loc în baza resurselor proprii. Scopul. Evaluarea riscurilor și consecințele privind securitatea alimentară. Metodele de cercetare inducția, deducția, teoria, analiza, sinteza, metoda grafică, etc. Rezultate. În condițiile când populațăa globală crește și paralel cu ceasta crește și cererea la consumul de produse alimentare, unica comunitate ce deține o putere economică și care este cel |
||||||
Cuvinte-cheie securitate alimentară, malnutriție, risc, insecuritate alimentară |
||||||
|