Improvement and Expansion of the Teaching and Learning a foreign Language as a Modern One
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
610 1
Ultima descărcare din IBN:
2021-06-14 13:08
SM ISO690:2012
ȚURCANU, Tatiana. Improvement and Expansion of the Teaching and Learning a foreign Language as a Modern One. In: Interconexiunea paradigmelor didactice şi metodologice în predarea limbilor străine, 23 ianuarie 2014, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Liberă Internațională din Moldova, 2014, Ediția 4-a, pp. 280-284. ISBN 978-9975-124-52-2.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Interconexiunea paradigmelor didactice şi metodologice în predarea limbilor străine
Ediția 4-a, 2014
Seminarul "Interconexiunea paradigmelor didactice şi metodologice în predarea limbilor străine"
Chișinău, Moldova, 23 ianuarie 2014

Improvement and Expansion of the Teaching and Learning a foreign Language as a Modern One


Pag. 280-284

Țurcanu Tatiana
 
Universitatea Liberă Internaţională din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 15 octombrie 2018


Rezumat

Aceasta lucrare oferă o descriere a principiilor de bază și procedurilor a celor mai recunoscute și utilizate abordări și metode de predare a unei limbi străine propriu-zisă sau ca o a doua limbă de studiu. Fiecare abordare sau metodă are o orientare teoretică articulată și o colecție de strategii și activități de învățare destinate pentru a atinge obiectivele menționate și pentru a atinge rezultatele învățării ale proceselor de predare și învățare.

This paper provides a description of the basic principles and procedures of the most recognized and commonly used approaches and methods for teaching a second or foreign language. Each approach or method has an articulated theoretical orientation and a collection of strategies and learning activities designed to reach the specified goals and achieve the learning outcomes of the teaching and learning processes.

Cuvinte-cheie
limbă modernă/străină, proces de predare/ învăţare, ucenic,

profesor