Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
1272 68 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-04-14 18:30 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
663.26 (34) |
Vin. Producerea vinului. Oenologie (442) |
SM ISO690:2012 GĂINĂ, Boris, COBIRMAN, Galina, GOLUBI, Roman. Produse secundare de origine vitivinicolă şi utilizarea lor (studiu informativ). In: Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”, 2018, nr. 1(48), pp. 70-74. ISSN 1857-0461. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” | ||||||
Numărul 1(48) / 2018 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687 | ||||||
|
||||||
CZU: 663.26 | ||||||
Pag. 70-74 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Sunt evaluate realizările ştiinţifice semnificative privind valorificarea produselor secundare vitivinicole. Pe baza lor s-au elaborat biotehnologii moderne de obţinere a unor produse valoroase, cu aplicare vastă în ramurile economiei naţionale: industria alimentară, oenologie, farmacologie, cosmetologie, producerea energiei termice şi electrice. Se evită acumularea deşeurilor vitivinicole şi se asigură un impact major de protejare a mediului ambiant. |
||||||
Cuvinte-cheie produse secundare, complex vitivinicol, biotehnologii. |
||||||
|