Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
918 75 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-03-14 19:47 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
638.1+615.1 (1) |
Întreținerea, creșterea și utilizarea insectelor și a altor astropode (157) |
Farmacia în general şi profesia de farmacist (184) |
SM ISO690:2012 CRIVOI, Aurelia, BACALOV, Iurie, CHIRIŢA, Elena, PARA, Iulian, POZDNEACOVA, Ilona, DRUŢA, Adriana. Proprietăţile terapeutice ale produselor apicole. In: Studia Universitatis Moldaviae (Seria Ştiinţe Reale şi ale Naturii), 2017, nr. 6(106), pp. 3-9. ISSN 1814-3237. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Studia Universitatis Moldaviae (Seria Ştiinţe Reale şi ale Naturii) | |||||
Numărul 6(106) / 2017 / ISSN 1814-3237 /ISSNe 1857-498X | |||||
|
|||||
CZU: 638.1+615.1 | |||||
Pag. 3-9 | |||||
|
|||||
Descarcă PDF | |||||
Rezumat | |||||
Produsele apicole reprezintă o sursă bogată de calorii şi o excelentă sursă de substanţe nutritive, conţinând o bogată varietate de vitamine. De asemenea, asigură sau completează mecanisme care se desfăşoară în mod natural într-un organism. Luând în considerare beneficiile pe care le au produsele apicole, ele sunt consumate cu mare încredere în alimentaţie. |
|||||
Cuvinte-cheie Produse apicole, terapie naturistă, diabet, dereglări, beneficii. |
|||||
|