Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
750 30 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-01-05 10:33 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
664.6/.7:663.1 (1) |
Brutărie. Pâine. Produse de panificaţie (72) |
Tehnologia cerealelor. Morărit. Prelucrarea grânelor (150) |
Microbiologie industrială. micrologie industrială. Fermentare, industrii de fermentare. Industria băuturilor. Industria stimulenților (593) |
SM ISO690:2012 BOEŞTEAN, Olga. Utilizarea amarantului în panificaţie. In: Meridian Ingineresc, 2017, nr. 3, pp. 80-83. ISSN 1683-853X. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Meridian Ingineresc | ||||||
Numărul 3 / 2017 / ISSN 1683-853X | ||||||
|
||||||
CZU: 664.6/.7:663.1 | ||||||
Pag. 80-83 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Utilizarea făinii de amarant reprezintă una din tehnologiile moderne de obţinere a produselor de panificaţie care este studiată la nivel internaţional de către specialiştii acestui domeniu, având ca scop descoperirea unui nou adaos natural care aduce beneficii atât produsului finit cât şi consumatorului. S-au studiat influenţa diferitor doze de făină de amarant asupra proprietăţilor reologice ale aluatului, organoleptice şi fizicochimice ale produsului finit. |
||||||
|