Articolul precedent |
Articolul urmator |
815 11 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-03-11 18:45 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
339.166.82:663.95(478) (1) |
Probleme generale ale comerțului. Piața (816) |
Ciocolată. Cacao. Cafea. Ceai. Tutun (18) |
SM ISO690:2012 . Substanțele cu structură polifenolică ca indice de calitate a unor categorii de ceai comercializate în Republica Moldova. In: Dezvoltarea relaţiilor comerciale din perspectiva integrării economice a Republicii Moldova în circuitul economic internaţional, 21-22 septembrie 2017, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Complexul Editorial INCE, 2017, Vol.1, pp. 222-224. ISBN 978-9975-3171-5-3. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Dezvoltarea relaţiilor comerciale din perspectiva integrării economice a Republicii Moldova în circuitul economic internaţional Vol.1, 2017 |
||||||
Conferința "Dezvoltarea relaţiilor comerciale din perspectiva integrării economice a Republicii Moldova în circuitul economic internaţional" Chișinău, Moldova, 21-22 septembrie 2017 | ||||||
|
||||||
CZU: 339.166.82:663.95(478) | ||||||
Pag. 222-224 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Calitatea produselor alimentare este o necesitate care determină și starea de sanatate a omului. Ceaiul bogat în substanțe biologic active, care manifestă și proprietăți curative, este foarte utilizat în alimentație. Prezenta cercetare elucidează calitatea unor categorii de ceai comercializate în R. Moldova prin determinarea taninelor, cofeinei, rutinei ca indici de calitate. În rezultat au fost determinate conținutul de substanțe biologic active( rutină, tanine,cofeină) în categoriile de ceai cercetate. |
||||||
Cuvinte-cheie substanţe biologic active, ceai, vitamina P, catechine cofeină, tanine |
||||||
|