Articolul precedent |
Articolul urmator |
622 7 |
Ultima descărcare din IBN: 2020-12-01 12:33 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
620.9:631.145 (2) |
Economia energiei în general (550) |
Conducerea și organizarea fermelor (488) |
SM ISO690:2012 ERHAN, Fiodor, MOCANU, Anastasia. Metodica de determinare a intensităţii energetice la producerea produselor agricole. In: Energetica Moldovei. Aspecte regionale de dezvoltare, Ed. Editia II, 2012, 4-6 octombrie 2012, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Institutul de Energetică al Academiei de Științe a Moldovei, 2012, Ediția II, pp. 43-45. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Energetica Moldovei. Aspecte regionale de dezvoltare Ediția II, 2012 |
||||||
Conferința "Energetica Moldovei" Editia II, 2012, Chișinău, Moldova, 4-6 octombrie 2012 | ||||||
|
||||||
CZU: 620.9:631.145 | ||||||
Pag. 43-45 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
În procesul de producere şi prelucrare primară al oricărui produs agricol se cheltuie un volum de resurse energetice. Sub noţiunea de intensitate energetică al produselor agricole se subînţelege cantitatea de energie minimal necesară pentru producerea unei unităţi de produs agricol. |
||||||
Cuvinte-cheie Intensitate energetică, produs agricol, volum de energie |
||||||
|